Ücretsiz haber sitesi Scripti arıyorum

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Merhaba arkadaşlar ücretsiz kaliteli haber sitesi scripti arıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.:flowers:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet joomla ile yapabilirsin

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Joomlada iyiym ancak temaları ücretli temaya verceğim para ile scrip alırım o yüzden ücretsiz script arıyorum yerel haber sitesi olacak :(

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Wordpress daha hayırlı değil mi? :D

elmeo

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben kendi haber sitemde wordpress kullanıyorum.bi bak istersen. Ancak tema ücretli ama çok pahalı bir şey değil kullanımıda oldukça kolay.

(site adresinizi tekrar yazmanız durumunda ceza alacaksınız)
MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Haber için wordpress iyidir iyi bir tema ile herşey olabilir, istersen birkaç örnekte ben ö.m ile yollarım. :)

Büyük gazetelerden falanda çok fazla Drupal kullanan var bu iş için...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ben kendi haber sitemde wordpress kullanıyorum.bi bak istersen. Ancak tema ücretli ama çok pahalı bir şey değil kullanımıda oldukça kolay.

(site adresinizi tekrar yazmanız durumunda ceza alacaksınız)
MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

Sitene daha önce biraz bakma fırsatım olmuştu alınma ama çok karışık bir site galiba bobiler gibi birşey yapmaya çalışıyorsun yani işini içinde photoshop var yaptığın işleri daha iyi gösterebilmen için daha düzenli bir temaya ihtiyacın var tabi bu benim fikrim kendin beğeniyorsan sorun yok:clover:

Haber için wordpress iyidir iyi bir tema ile herşey olabilir, istersen birkaç örnekte ben ö.m ile yollarım. :)

Büyük gazetelerden falanda çok fazla Drupal kullanan var bu iş için...

Gönderirsen sevinirim ancak wordpress haber sitesi konusunda bu işin hakkını vermiyor bir tr teması vardı ücretli falandı ama bence 5 para etmezdi :)

ama elinde gerçekten wp ile profesyonel yapılmış bir haber sitesi varsa pm ile göndermeni beklerim:flowers:

Joomlayı biliyorum
wordpress biliyorum
galiba sıra drupal da mamboya kadar yolu var :D:clover:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Mambo, joomla'nın eski hali...

Birazdan bir mesaj atacağım. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
bulamadım maalesef haber71 gibi script bulmam lazım :(

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Joomla çok daha kullanışlı temaların çoğu ücretsizdir ücretliler biraz hantal oluyor illaa ücretli kullanıcam diyorsan ücretli temaların demo sayfalarına gidip incele beğendiğin bir tema varsa google'ye bunun adını yaz yanınada nulled yazısını ekleyerek arat hemen bulursun ayarıca joomla ile hazırlanmış bir adreste ben vereyim anadolu ajansı sitesi
http://www.aa.com.tr/

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Joomla çok daha kullanışlı temaların çoğu ücretsizdir ücretliler biraz hantal oluyor illaa ücretli kullanıcam diyorsan ücretli temaların demo sayfalarına gidip incele beğendiğin bir tema varsa google'ye bunun adını yaz yanınada nulled yazısını ekleyerek arat hemen bulursun ayarıca joomla ile hazırlanmış bir adreste ben vereyim anadolu ajansı sitesi
http://www.aa.com.tr/
Şuan için joomla vs. temalarına çok rahat ulaşırım onda bir problem yok yanlız warez olduğu için siteyi siliyorlar o yüzden paralı temayı null kullanmak istemiyorum aa.com.tr hoşuma gitti ancak ne tür bileşen kullandıklarını bilmiyorum sonuçta aa.com.tr gibi bir sonuca ulaşmam bileşenlerini bilmediğim için zaman alabilir. ama kullandıkları bileşenleri biliyorsan joomla ile haber sitenisini daha hızlı bir şekilde yaparım :clover: