Ücretsiz Güzel Oyunlar

Sizce en güzeli hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    24

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Forumda arama yaptım ve bulamadım ancak eğer böyle bir konu varsa kilitleyebilirsiniz.
İnternet üzerinde ücretsiz olarak dağıtılan güzel oyunları sizin için toplamaya çalıştım...benim bilmediğim bir sürü oyun olabilir...bu nedenle kimse kusura bakmasın:)

1- Bloodfrontier: Betası yayınlandıktan sonra ortadan yok olan bu oyun bence hala güzel bir alternatif:)

kendi sitesinden dağıtım durmuş ama şuradan indirip deneyebilirsiniz: http://sourceforge.net/projects/bloodfrontier/

2- Warmonger: Warmonger, Team Deathmatch veya Capture Flag modunda çarpışabileceğiniz beş farklı harita sunuyor. Oyunda ister bilgisayar tarafından kontrol edilen bot'lara karşı, ister insan rakiplere karşı ağ veya internet üzerinden oynayabilirsiniz.

Şuradan indirebilirsiniz: http://www.gamershell.com/download_22163.shtml

3- The Cube 2: Kendi yaratıcılığınızı kullanarak senaryoyu değiştirip yepyeni bir dünya oluşturmak için işte size harika bir oyun.Hemde ücretsiz bir oyun.The Cube 2 oyunu FPS türü bir oyun olmakla beraber yaratıcılığınızı da ortaya koymanızı sağlıyor.Oyunda hem tek kişilik hemde internet üzerinden oynama seçenekleri bulunuyor.

Şuradan indirebilirsiniz: http://cubeengine.com/files.php4

4- Wolfenstein - Enemy Territory: 'Enemy Territory', popüler FPS oyunu Wolfenstein'ın ücretsiz sürümü. İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan oyun, müttefik ülkeler ve Almanya arasında birçok taktik çarpışmaya sahne oluyor.

Sadece çoklu oyun (multiplayer) moduna sahip oyun hemen hemen tamamen takım bazlı. Ana oyunun orijinal haritalarında oynayabildiğiniz çoklu oyunculu modda 64 kişi aynı anda oynayabiliyor.

Oyunda beş sınıftan birini seçiyorsunuz, ardından müttefik ülkeler veya Almanya arasında bir tercih yapıyorsunuz. Savaşlar sırasında kazandığınız tecrübeler, rütbenizi ve dolayısıyla çarpışma değerlerinizi yükseltiyor.

Şuradan indirin: http://download.cnet.com/Return-to-...ritory-full-install/3000-7441_4-10243510.html

5- Alien Arena: Grafikleri ve oynanışı güzel bir oyun...denemenizi tavsiye ederim.

İndirmek için: http://red.planetarena.org/aquire.html

6- Full Spectrum Warriors: kendine hikaye olarak Black Hawk Down filmindeki senaryonun çok benzer halini seçmiş. Orta Doğu’ya gönderilen askeri takım gayet basit bir kurtarma operasyonuna katılıyorlar. İşlerini hafife alan ve düşmanlarına alaycı yaklaşan tipik Amerikan askerlerini ve onların soğuk esprileri dinlerken birazdan olacakları az çok tahmin edebiliyoruz. Daha operasyon başlamadan beklemedikleri saldırı ile karşılaşıyorlar. Ardından şehrin tüm sokakları savaş alanına dönüyor. Bundan sonra kurtarma operasyonu adı altında çıkılan görev, büyük bir hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor.

İndirme bağlantısı: http://www.gamershell.com/download_33784.shtml

7- Nexuiz: Quake ve benzeri oyunları uzun zamandır oyun piyasasında bulunan ve ticari olarak en fazla kar getiren ürünleri oluşturuyor: doğal olarak bu tip oyunları sevenler de zaman içinde bir doygunluk naktasına ulaştırıyor. ancak açık kaynak kodlu ve uzun süredir geliştirilen bir proje olan Nexuiz, futuristik atmosferleri, yüksek çözünürlüğe sahip güzel grafikleri ve oynanış biçimiyle bir kez oynanmaya başlandığında sizi uzun süre bilgisayarın başında tutmayı başarıyor.
Hem tek başına hemde internetüzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda Campaign mode'u seçtiğinizde oyunda geliştirebilmeniziçin bilgisayar kontrolündeki iki güçsüz karaktere karşı savaşmaya başlıyorsunuz. Siz savaşı kazandıkça karakterlerde daha güçlü hale geliyorlar.
Nexuiz'de gerçek dünyada var olan roketatar ve av tüfeği gibi silahların yanında Elektro isminde rakibi elektrikle etkisiz hale getirmeye yarıyan silah ve benzeri fantastik silahlar da var. Haritalarda yeni başlayanındahi rahat edebileceği biçimde oldukça iyi tasarlankış. Klasik haritaların yanında tim oyuncuların roketatra ve sınırsız cephaneye sahip olduğu haritalarda bulunuyor.

İndirmek için: http://sourceforge.net/projects/nexuiz/files/NexuizRelease/Nexuiz 2.5.2/nexuiz-252.zip/download

8- Cell Factor-Revolution: Bu isimli oyun da internet üzerinden ücretsiz dağıtılmakta. Kısaca tanımlamamız gerekirse Counter ile Quake arası bir tat veren ve oynaması oldukça keyifli olan Cell Factor için Ageia Physx destekli bir ekran kartınızın olması gerektiğini hatırlatalım.

İndirmek isterseniz: http://www.gamershell.com/download_19042.shtml

9- Prism-Guard Shield: Bizzat denediğim oyunlardan birisi de budur. Polis rolündeyiz ve şehrin çeşitli yerlerinde teröristleri durdurmaya çalışıyoruz. Ekip olarak operasyon düzenliyoruz ancak ekip arkadaşlarımız genelde hemen öldüğü için hepsini kendimiz öldürüyoruz. En kolay modda bile zorlandığım bu oyun denenmesi gereken bir oyun bence:)

İndirmek için: http://www.gamershell.com/download_36378.shtml

10- Bu oyunlar yetmez diyorsanız son olarak şu adrese bir göz atın. İçinde 100 tane ücretsiz oyun var. Ayrıca ziyaretçiler de başka ücretsiz oyunları paylaşmışlar. Ziyaretçi yorumlarına da göz atmanızı tavsiye ediyorum:)

http://downloadfullversionpcgames.c...l-full-version-games-you-can-download-online/

Ens1252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel paylaşım emeğine sağlık benm pek ilgimi çekmedi oyunlar.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
bazıları linux üzerindede oynanabiliyor en azından bir kaçını linux mint depolarında gördüm başlı başına süper yapımlar.

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paylaşım için teşekkürler. bir kaçını indiyorum:mrgreen:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
flood yaparak kural çiğnediğimin farkındayım ama bu konu hiç kimsenin ilgisini çekmedi mi?
gece yarısına kadar bu konu için uğraştım...yok mu hiç yorum yazacak olan?

Eee plaket mi verelim ? O saatte yatan var...ne umuyorsun ki sanki....yapmışsan birşey bekle elbet gelir yorum.

Eline sağlık...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Görende dünyaya çok yararlı bir buluş yaptın sanır. Gerçekler acıdır güzel kardeşim her zaman istediğin şeyi alamazsın ve istediğin anında olacak diye birşey yok, yok öyle bir dünya yüzleş bununla. Ayrıca gece 3 e kadar uğraşanın tek kendin mi olduğunu sanıyorsun? Bu kadar kibirli olma, iyi günler dilerim :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar böyle sözlere gerek. Gören ve ilgisine çeken istiyorsa bir şeyler yazar. Konular bazen ilgisini çeken kişilerce fark edilmeye bilir. Neyse.....

2- Warmonger: Oyun içi grafikler nasıldır bilmiyorum ama poster ilgimi çekti.
1- Bloodfrontier:, 5- Alien Arena:, 7- Nexuiz: 8- Cell Factor-Revolution: Bu oyunlar bana Quake serisini hatırlattı. 2'si MoH/CoD , 1'i Half Life

capslocksmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. yer imlerine ekledim sayfayı..bi ara indirip oynarım:)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
oynadığım oyun kalmazsa dönerim tekrar ;)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sağol dostum.
Sanırım sonunda belki bana da adam katletme oyunlarından birini oynatırsın.
:)

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Görende dünyaya çok yararlı bir buluş yaptın sanır. Gerçekler acıdır güzel kardeşim her zaman istediğin şeyi alamazsın ve istediğin anında olacak diye birşey yok, yok öyle bir dünya yüzleş bununla. Ayrıca gece 3 e kadar uğraşanın tek kendin mi olduğunu sanıyorsun? Bu kadar kibirli olma, iyi günler dilerim :)

güzel kardeşim kibirliliği nerden çıkardın bilmiyorum...yararlı bir buluş da yapmadığımın farkındayım...ama herkes ücretli oyun alamıyor...yada 7-8 gb oyunu indirmeye zamanı olmuyor...bu oyunların boyutu düşük ama grafik ve oynanırlık iyi durumda...herkes için bir alternatif olabilir diye toparladım...
2 günde kimse bişey yazmayınca üzüldüm hepsi bu:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel bir konu beyler. Yapıcı eleştiriler yapalım. :)

Teşekkürler. :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wolf-ET hastasıyım. Hakkında bilmeyenler için biraz bilgi verebilirim. Her takımda seçebileceğiniz 5 görev karakteri var, ve oyun tamamen takım oyunu. Atıyorum bir mühendis olmadan ilgili haritadaki görevi yerine getiremeyebiliyosunuz. Bu durumda illaki birilerinin mühendis olması gerekiyor. Bu arada mühendis oldunuz diye sadece görevlere odaklanmıyorsunuz. Sonuçta ortada bi savaş var ve fiilen çarpışma devam ediyor :) Oyun eski olmasına rağmen grafikleri gayet başarılı. Silah çeşitleri vs yeterli seviyede. İnternet üstünden oynanan multiplayer bir oyun. Sağlıklı stabil bir internet bağlantınız da yoksa hiç bulaşmayın kanser olursunuz :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Harika bir konu. Teşekkürler mertgenc86 :flowers:

Crysis biter bitmez deneyeceğim çoğunu

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
teşekkürler by efsane:)
bence hepsini denemelisin:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yazmayayım dedim ama paylaşılan oyunlar biraz eski değil mi ? Daha iyi ve yeni ücretsiz oyunlarda var. Örn BF P4F gibi.

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abuzittinin maceraları diye bir oyun vardı :laugh::laugh:

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Yazmayayım dedim ama paylaşılan oyunlar biraz eski değil mi ? Daha iyi ve yeni ücretsiz oyunlarda var. Örn BF P4F gibi.

evet bunlar biraz eski ama oynanışı ve grafikleri güzel...oynamadan bilemezsin:) bi dene istersen

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu oyunlarda internet üzerinden başkalarıyla kapışabiliyormuyuz tanımadıklarımız ile Counter Strike , Pointblank gibi yani?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
World of Tanks ücretsiz online oynanan mükemmel bir oyun tavsiye ederim :)