Ücretsiz FTP Yazılımı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Açık kaynak kodlu olarak birçok işletim sistemi için geliştirilen Filezilla yazılımı güncellendi. Yeni sürümü indirmek ve kullanmak için gerekli bilgiler burada.

Filezilla, her türlü FTP protokolü üzerinden yapacağınız dosya aktarım işlemini, size gelişmiş ayarlar yapma imkanı sağlayarak halledebileceğiniz bir yazılımdır. En yeni sürümü olan 3.0.11 ile kararlılığı artırılmış ve mevcut hataları giderilmiş olarak kullanıma sunulan yazılım, ücretli diğer FTP yazılımlarını aratmıyor. Özellikle birden fazla anlık bağlantı sayesinde, yüksek miktarda dosyanın daha hızlı indirilmesi ve gönderilmesini sağlaması dikkat çeken bir özellik.

İndirin!

:: Filezilla FTP istemcisinin en son sürümünü indirmek için tıklayın. (Windows)

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
birçok ftp programı denedim am filezilla kadar güzel olanına rastlamadım.. arıca ücretsiz.. tek geçerim..
ama çok sık sürüm çıkardılar .. her açışımda yeni sürüm uyarısı alıyorum..

burajan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filezilla, benim çok kullandığım ve tercih ettiğim bir ftp programıdır. Hem kaliteli hemde ücretsiz. Çok sık güncellemeleri benim için olumsuz özellik olmasına rağmen, her yeni sürümde kalitenin artması sağlanıyorsa sorun olmaz diyebilirim.

Flynetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filezillayı bende severim ama bir türlü yıllardır ısınamadım. CuteFtp yazılımını ücretli olmasına rağmen yıllarca kullandım ama artık buna para vermek istemiyorum ve cuteftp'ye alıştığım için ona benzeyen program arayışına girdim.