phpBB3, Flarum, Vanilla gibi betikler öneriyorum.Yeni bir forum yapmak istiyorum. Önerdiğiniz ücretsiz bir forum altyapısı var mı? Eğer başarırsam daha ileride vBulletin veya XenForo almayı düşünüyorum.
Neden MyBB ve SMF'i önermiyorsunuz?phpBB3, Flarum, Vanilla gibi betikler öneriyorum.
Aşağıdaki siteye de bak.
![]()
Free phpBB Alternatives | AlternativeTo
The best free alternative to phpBB is Flarum, which is both free and Open Source. If that doesn't suit you, our users have ranked more than 50 alternatives to phpBB and...alternativeto.net
Asla kurmayın.
* myBB
* SMF
Mobil uyumu sıfır, editörleri tarihi eser. Kısaca zaman kaybı.Neden MyBB ve SMF'i önermiyorsunuz?
Kendime ait bir gelirim olsun istiyorum. Aileme yardım açısından. Blog vs. yazmayı da düşünüyorum.Sdn varken ne gerek var
Hangi alanda iyisin?Kendime ait bir gelirim olsun istiyorum. Aileme yardım açısından. Blog vs. yazmayı da düşünüyorum.
Sana katılıyorum.Sdn varken ne gerek var
Ben mobil uygulama, oyun vs. geliştirmek istiyorum ama şuan kullandığım PC çok yetersiz kaldığı için web alanında gidiyorum. 2-3 ay sonra 3 alanda geliştirme yapacağım İnşallahHangi alanda iyisin?
1 alan seç.Ben mobil uygulama, oyun vs. geliştirmek istiyorum ama şuan kullandığım PC çok yetersiz kaldığı için web alanında gidiyorum. 2-3 ay sonra 3 alanda geliştirme yapacağım İnşallah![]()
Oyun1 alan seç.
Dostum gelir elde etmek o kadar kolay değil, baya baya bi sabır istiyor; durmadan harcıyorsun harcıyorsun ama eğer kararlı olursan belki ufaktan ufaktan anca gelir elde edebilirsin, tabi yazılımı iyi bilmek şartıyla... Ben daha harcadığımın emek, zaman ve paranın yüzde birini bile kazanamadımKendime ait bir gelirim olsun istiyorum. Aileme yardım açısından. Blog vs. yazmayı da düşünüyorum.
Üç alan için boşuna uğraşma, sadece bir alan seç ve onu hedefle, inan ki yazılım işleri çok zor...Ben mobil uygulama, oyun vs. geliştirmek istiyorum ama şuan kullandığım PC çok yetersiz kaldığı için web alanında gidiyorum. 2-3 ay sonra 3 alanda geliştirme yapacağım İnşallah![]()
BTK AKADEMİ de php ve web geliştirme kurslarına bakabilirsin veya oyun geliştirecem dersen o yönde de ücretsiz kurslar da var.Kendime ait bir gelirim olsun istiyorum. Aileme yardım açısından. Blog vs. yazmayı da düşünüyorum.
Alıyorum o kursları. Gerçekten çok kaliteli ve kolay anlatılıyor.Dostum gelir elde etmek o kadar kolay değil, baya baya bi sabır istiyor; durmadan harcıyorsun harcıyorsun ama eğer kararlı olursan belki ufaktan ufaktan anca gelir elde edebilirsin, tabi yazılımı iyi bilmek şartıyla... Ben daha harcadığımın emek, zaman ve paranın yüzde birini bile kazanamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üç alan için boşuna uğraşma, sadece bir alan seç ve onu hedefle, inan ki yazılım işleri çok zor...
BTK AKADEMİ de php ve web geliştirme kurslarına bakabilirsin veya oyun geliştirecem dersen o yönde de ücretsiz kurslar da var.![]()
Ben iki alan seçtim, hikaye yazmak ve oyun yapmak.Alıyorum o kursları. Gerçekten çok kaliteli ve kolay anlatılıyor.Yeni PC gelene kadar web sonrasında oyun alanında çalışacağım. Ara sıra Web'e de girerim tabii
Bu alanları çok seviyorum birisinden vazgeçmek bir nevi acı veriyor
![]()
@NESDelisi sen nintendo hayranı mısınBen iki alan seçtim, hikaye yazmak ve oyun yapmak.
Bende o yüzden forum kuramayacağım. Nintendo hayranıyım.Ücretsiz betikler çok yetersiz, üst versiyonları da paralıDoğru düzgün bir betik bulamadım, sinir oldum...
@NESDelisi sen nintendo hayranı mısınBi zamanlar ben çok vakit geçirirdim öle aletlerle ...