Ücretsiz E-ticaret Scripti : Proticaret

selenyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar;

E-ticaret yapmak müthiş rakamlara dayanan bir sistemdir.Hosting'inden tut , SSL'iydi , XML'iydi , Ödeme Türleri vs vs..
Proticaret 'i duyanlarınız mutlaka olmuştur. Belki duyup deneyenler, belkide duyup ilgilenmeyenlerdensiniz. Kısaca bahsetmek gerekirse;

Proticaret tamamen açık kaynak kodlu ve Türkçe olduğundan anlaşılması kolay bir yazılım. Bu avantajının yanında bir de ücretsiz. Yeni bir girişimciyseniz kesinlikle size göre bir yazılım. Her türlü destek sağlanıyor.

Biz Türk milleti olarak tabiki ücretsiz olmasının altında mutlaka birşey ararız . Neden ücretsiz
confused.gif
Bunun kârı nedir
confused.gif
Bunları düşünürüz..

Proticaret yazılımını çekirdek kapalı bir şekilde müşterilerine sunuyor. Sistemlerinde bazı değişiklikler hariç, bir yazılımcıysanız çoğu şeyi değiştirebiliyorsunuz. Ancak bunları Proticaret çalışanlarına yaptırmak isterseniz (Kurulum, XML Entegrasyonu , Copyright Etiketi vs.) bunlar için ücret talep ediyorlar.

Denemekten zarar çıkmaz değil mi ?

http://demo.proticaret.org/

sinsar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paylaşımınız için teşekkürler kurup deneyeceğim s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her şeyden para aldıkları için paketin ücretsiz olması çok komik

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ben inceledim gayet iyi xml desteği mukemmel yalnız paneli resmen yazılımcıların çözebilcegi cinsten şimdi ben müşterimi o panelin basına oturtsam monitörü kapatıp kaçar :D Ayrıca adamlar iphone entegrasyonunu bile ücretsiz yapiyolardı bi ara

S

SDN Okuru

SDN Okuru
paketi indirdim, videoda anlatılanlar gibi kurmaya çalışıyorum ama bazı dosyalar benim indirdiğim programda yok. acaba tam sürüm yerine demo gibi bir sistemimi indirtiyorlar. tam sürüm elinde olan varsa yardımcı olabilirmi acaba.

programmers.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Proticaret gerçekten güzel ve kullanışlı bir E-ticaret Scripti

promist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyden para aldıkları için paketin ücretsiz olması çok komik
Merhabalar;

proticaret.tv ve proticaret.org/kb adreslerimizde gerekli sistemimizle alakalı dökümantasyonlar bulunmaktadır. Eklentiler geliştirip satmaktayız.İsteyen kullanıcılarımızsatın almaktadırlar. Gerekli bilgileri vermekteyiz ancak bu bilgileri görüp yinede yapamıyorsakullanıcılarımız proticaret.org/support bölümünden destek talebi oluşturduğu zaman destek departmanındaki arkadaşlarımız hemenyardımcı olmaktadır. Gerekli eğitimlerimizi yapmaktayız. Eğitim için sitemize kayıt olan tüm üyelerimizi çağırmaktayız. Eğitime katılırsanız eğer sistemimiz hakkında önemli bilgilere sahip olacaksınız.

Teşekkür Ederiz İyi Çalışmal

paketi indirdim, videoda anlatılanlar gibi kurmaya çalışıyorum ama bazı dosyalar benim indirdiğim programda yok. acaba tam sürüm yerine demo gibi bir sistemimi indirtiyorlar. tam sürüm elinde olan varsa yardımcı olabilirmi acaba.

Merhabalar;

Sitemizden indirdiğiniz dosyada eksiksiz dosyalar bulunmaktadır. proticaret.org adresimizden "Dökümanlar" bölümünden gerekli sistem gereksinimleri ve kurulum ile alakalı dökümanlara ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar Dileriz.

Proticaret gerçekten güzel ve kullanışlı bir E-ticaret Scripti

Yorumunuz için teşekkür etmekteyiz.

promist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli Arkadaşlar,

Proticaret 1.09 versiyonu sitemizden indirebilirsiniz. http://www.proticaret.org

Yeni Versiyondaki Yenilikler ve Güncellemeler

 Çoklu Para Birimi Desteği (Tüm Dünya Para Birimlerini Destekler)
 Ülke – Şehir – İlçe Tanımları Eklendi
 Hesabım Bölümündeki Teslimat ve Fatura Adreslerine Ülke, İl, İlçe, Tanımları Eklendi.
 Kategori Modülündeki Filtreleme Hatası Düzeltildi.
 Ödeme Sistemlerine Paypal Ödeme Sistemi ve Payu Ödeme Sistemi Entegre Edildi

İlginizi Çekebilir

 iPhone uygulaması için servisler eklendi. iPhone eklentisi için tıklayınız.
 Proticaret Tema Galerisi Açıldı! 29$ ‘dan başlayan fiyatlarla temaları incelemek için Tema Galerisi’ni ziyaret edin.
 Ticareti Muhasebe Yazılım Entegrasyonları (Vega, Resital, Logo, Logo Tiger, Mikro14000, Nebim, Netsis) için tıklayınız.
 PayPal Ödeme Sistemi Eklendi. PayPal eklentisi için tıklayınız.
 PayU Ödeme Sistemi Eklendi. PayU eklentisi için tıklayınız.

Proticaret’i Tercih Edenler

 Türkiye’nin Erkek Markası – Kiğılı Mağazaları Online Satış Sayfası İçin Proticaret’i Tercih Etti.
www.e-kigili.com
 Türkiye’nin En Ucuz Alışveriş Sitesi, İlk 500 Bilişim Şirketi Arasında 5. Sırada Yer Alan Sanalreyonum.com Proticaret’i Kullananlar Arasında.
www.sanalreyonum.com
 Erkek Giyimin Yeni Markası ModaForMen.com Online Mağazasında Proticaret’i Tercih Ederek,
www.modaformen.com

Proticaret’i Takip Edin
Proticaret Bilgi Bankası http://www.proticaret.org/kb
Proticaret Destek Talebi (Ticket) Sistemi http://www.proticaret.org/support

facebook.com/proticaret

twitter.com/eticaretnet

Proticaret.tv info@proticaret.org

Değerli Arkadaşlar,

Proticaret 1.09 versiyonu sitemizden indirebilirsiniz. http://www.proticaret.org

Yeni Versiyondaki Yenilikler ve Güncellemeler

 Çoklu Para Birimi Desteği (Tüm Dünya Para Birimlerini Destekler)
 Ülke – Şehir – İlçe Tanımları Eklendi
 Hesabım Bölümündeki Teslimat ve Fatura Adreslerine Ülke, İl, İlçe, Tanımları Eklendi.
 Kategori Modülündeki Filtreleme Hatası Düzeltildi.
 Ödeme Sistemlerine Paypal Ödeme Sistemi ve Payu Ödeme Sistemi Entegre Edildi

İlginizi Çekebilir

 iPhone uygulaması için servisler eklendi. iPhone eklentisi için tıklayınız.
 Proticaret Tema Galerisi Açıldı! 29$ ‘dan başlayan fiyatlarla temaları incelemek için Tema Galerisi’ni ziyaret edin.
 Ticareti Muhasebe Yazılım Entegrasyonları (Vega, Resital, Logo, Logo Tiger, Mikro14000, Nebim, Netsis) için tıklayınız.
 PayPal Ödeme Sistemi Eklendi. PayPal eklentisi için tıklayınız.
 PayU Ödeme Sistemi Eklendi. PayU eklentisi için tıklayınız.

Proticaret’i Tercih Edenler

 Türkiye’nin Erkek Markası – Kiğılı Mağazaları Online Satış Sayfası İçin Proticaret’i Tercih Etti.
www.e-kigili.com
 Türkiye’nin En Ucuz Alışveriş Sitesi, İlk 500 Bilişim Şirketi Arasında 5. Sırada Yer Alan Sanalreyonum.com Proticaret’i Kullananlar Arasında.
www.sanalreyonum.com
 Erkek Giyimin Yeni Markası ModaForMen.com Online Mağazasında Proticaret’i Tercih Ederek,
www.modaformen.com

Proticaret’i Takip Edin
Proticaret Bilgi Bankası http://www.proticaret.org/kb
Proticaret Destek Talebi (Ticket) Sistemi http://www.proticaret.org/support

facebook.com/proticaret

twitter.com/eticaretnet

Proticaret.tv info@proticaret.org

Murat DALCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba v1.07 den 1.08e sorunsuz geçtim. Sonra 1.09a geçmek istedim sanırım ilk download eden bendim çünkü sonradan tekrar indirdiğimde boyutun değiştiğini gördüm. İlk download edip siteye upload ettiğimde e-ticaret yönetimindeyükselt seçeneği görünmedi,sonra baktım ki scriptsin içinde 1.09 yok. Tekrar indirdim 1.09u o zaman farkettim zaten boyutun değiştiğini. Tekrar dosyaları upload edince hata aldım.

Hata şöyle birşey

Invalid column name 'Status'.
Invalid column name 'CurrencyCode'.
Invalid column name 'CurrencySymbolLeft'.
Invalid column name 'CurrencySymbolRight'.

sonra 1.08 e geri dönünce tekrar kendine geldi. Sorunun kaynağını bulmak için dosyaları tek tek attım ve proticaretg3.dll dosyasını 1.09dan atınca bu hata geliyor. 1.08dekini atınca normale dönüyor.

Nedendir acaba yardımcı olabilir misiniz ? 1.09a geçip payu entegrasyonu satın almak istiyorum. Ayrıca hiçbir şekilde1.09a yükselt gibi bi seçenekle karşılaşmadım bu adımları izlerken.

Eğer bunun bi çözüm yolu yoksa ben ürünlerimi ve bilgilerimi kaybetmeden bu işin içinden nasıl çıkarım o konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..