Ücretsiz domain

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi .com .net .org domainlerinden seçtiğiniz birine yada 2 sine sahip olabilirsiniz. Evet doğru okudunuz ÜCRETSİZ. ve hiçbir yalan yok. İnternette dolaşırken denk geldi, ben de sizinle de paylaşmak istedim. Neyse gelelim nasıl yapacağımıza;

Öncelikle aşağıda verdiğim linke tıklıyorsunuz,
Reklamı geçtikten sonra açılan sayfada 9 kişiyi referre ederek (yani ona referans olarak onu üye yapmanız) üye yapmanız karşılığında 1 adet,
16 kişiyi üye yapmanız karşılığında 2 adet domain hediyenizi alıyorsunuz.
Geriye sitenizi oluşturmak kalıyor.

NOT: Tıklayacağınız link benim referral linkimdir yani sizin referansınız ben olacağım.

http://www.freepremiumdomain.com/

Reaksiyon puanı
189
Milleti gereksiz şeylerle uğraştıramam hiç. Yok referansmış da bilmem neymiş de. Veririm 9$ alırım domainimi.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Referans'ı gereksiz gibi bir iş olarak görmemek lazım burda çünkü insanların yararlanmasını da sağlıyoruz burda.Ve bu da kendimize olduğu gibi diğer kullanıcılara da faydası olması anlamına gelir.

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani 9 dolar vermeyip ücretsiz bir şekilde domain almak isteyecek kişi sayısı çok olacağından paylaşmak istedim. Kendi kararınız sonuçta.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İyide bu işten sadece konuyu açan arkadaş karlı çıkacak.. Vee böylelikle bizde başkasının referansı olacağız sonuçta bi saadet zinciri oluşacak..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu site hikayedir boşa uğraşmayın öyle olsa şimdiye 10-20 sitem olurdu.

Bir dahaki sefere 30 saniyelik kısaltılmış linki ver ki 5 kuruş daha fazla kazanırsın.

Yasins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz domain isteyenler Ücretsiz Domain kategorimizdeki çekilişleri takip edebilir.