Ücretsiz Antivirus Programı Önerisi

ardahawk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
81
Merhabalar, bugün McAfee deneme sürümüm bitiyor. Bunun yerine ücretsiz bir antivirus programı indirmek istiyorum. Sizin kullandığınız ya da önereceğiniz antivirus yazılımı var mı?

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben anti-virüs kullanmıyorum gerek yok diye. Ama kullanmak istiyorsun Avg'yi deneyebilirsin.

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Windows'un Defender Güvenlik Merkezi programı var o ne kadar işime yarar?
Çok sık program indirip kuruyorsan, bir program gerekebilir. Diğer türlü Win10 için kendi güvenlik merkezi eskilere göre iyi durumda. Ben en fazla sabit bir siteden film indiriyorum. Onun haricinde gerekli her şey yüklü ve yaptığım başka bir şey yok. Bilgisayar temiz ve anti-virüse ihtiyacım yok. Senin bilgisayar şu an temizse anti-virüsün sistemi yormasına gerek yok. İstersen iyi bir tane bulup belli aralıklarla taratabilirsin. İyi bir kullanıcı orta dereceli sorunları anlar zaten bilgisayardan. Farkedersin.

ardahawk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
81
Çok sık program indirip kuruyorsan, bir program gerekebilir. Diğer türlü Win10 için kendi güvenlik merkezi eskilere göre iyi durumda. Ben en fazla sabit bir siteden film indiriyorum. Onun haricinde gerekli her şey yüklü ve yaptığım başka bir şey yok. Bilgisayar temiz ve anti-virüse ihtiyacım yok. Senin bilgisayar şu an temizse anti-virüsün sistemi yormasına gerek yok. İstersen iyi bir tane bulup belli aralıklarla taratabilirsin. İyi bir kullanıcı orta dereceli sorunları anlar zaten bilgisayardan. Farkedersin.
İlgin için teşekkürler.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Merhabalar, bugün McAfee deneme sürümüm bitiyor. Bunun yerine ücretsiz bir antivirus programı indirmek istiyorum. Sizin kullandığınız ya da önereceğiniz antivirus yazılımı var mı?
McAfee'den memnunsan şurada 6 aylık lisans kampanyası mevcuttur, devam edebilirsiniz.

Ücretsiz olarak da Avast Free Antivirus önerebilirim, temel düzeyde koruma sunar. Bkz.

Nitekim, Windows Defender Güvenlik Merkezi de yeterlidir diye düşünüyorum.

Tercih size kalmış. :)