Ücretli yazılımlar

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ssömürücü zihniyet her ne kadar kullandığımız programlara para vermek istemesekte. :* :* :*
korsan program kullanmam diyen duyarlı vatandaşlarımızda olduğunu düşünerek

hadi bakalım kimler hangi programları ücretli kullanıo???

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hiç birini ücretli kullanmıyorum sadece xp orjinal var gerisi kaçak ve full programlar nasıl ama :P :D

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Konu başlıklarının ilk harfini büyük yazmalısın.

adrenalin760

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC MERAKLISI dedi ki:
hiç birini ücretli kullanmıyorum sadece xp orjinal var gerisi kaçak ve full programlar nasıl ama :P :D
benim xp de kaçak puhaha ama elimden geldiğince ücretsiz yazılım kullanmaya çalışıyorum. ve en kısa zamanda pardusa geçcem

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
adrenalin760 dedi ki:
PC MERAKLISI dedi ki:
benim xp de kaçak puhaha ama elimden geldiğince ücretsiz yazılım kullanmaya çalışıyorum. ve en kısa zamanda pardusa geçcem

ben aslında xp home orjinal var ben ise kaçak xp profesional kullanıyorum :P

ben pardusuda kurdum ama pek bişey anlamadım windowstan poardusa geçmek biraz zor geliyo :S

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Eğer orijinal bir windows edinirseniz diğer kulandığınız birçok yazılımın ücretsiz alternatifi var, illegal yazılım kullanmanıza gerek yok diyebilirim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
bari vistayıda kaçak alın baksanıza xpyi almışsınz

Galileo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimden geldigince hepsini orjinal kullanıyorum, oyunlarda programlarda işletim sistemimde orjinal

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vista'yı kopya kullanıyorum (A) Ama baskın yersek diye xp lisansı var :P :D Eskiden Norton'u orijinal alırdım ama affedersiniz gerizekalı müşteri hizmetleri yüzünden artık onu da korsan kullanıyorum.Sırf bu yüzden de windows dışında orijinal yazılım almamaya karar verdim.Artık bir tek online oynamak istediğim oyunları alıyorum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Galileo dedi ki:
elimden geldigince hepsini orjinal kullanıyorum, oyunlarda programlarda işletim sistemimde orjinal
bende olabilgince orjinal kulanıyorum iletişim sisteminden tut anti-virüse kadar çıkar(ben zaten ilk fırsatta ultimareye yükseticeğim home basic var bende)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
kaspersky
Xp
Muhasebe Proğramı zaten mecburen lisanslı :)

Bir ftp proğramı var ama cracklı. Macromedia Dreamweaver 8 var lisanssız, Passware Kit Enterprise v8.3.0 var kaçak :D başkada öyle kayda değer proğram yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lisanslı ve ücretli aynı şeymi.? öyleyse office 2010 2007 2003 vb. XP

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ücretli yazılım nedir acil ihtiyacım varda lütfen söyler misiniz çok çok çok acil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yazılım o kadar derin bir konu, sektörde erp, crm, proje yönetim sistemi yazılım programları da var. diğer yandan muhasebe paket programları da var. bir kereye mahsus paket program alırsın ücretlidir. diğer yandan bir erp satın alırsın. lisans ücreti vardır. çünkü hersene güncelleme yapılacaktır. o yüzden ücretlide denebilir. sonuçta Office de lisanslı.