Soru Uçlu Kalem Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as1m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Merhaba arkadaşlar kendim kullandığım rotring tikky kalemim bozuldu ve yaklaşık 1 haftadır evde bulduğum bir kalem ile idare etmeye çalışıyorum.Bana önerebileceğiniz 0,5 veya 0,7 ince uçlu,sağlam,kaliteli,kolay bozulmayan,mekanizmasi iyi olan ve orjinal bir şekilde internette temin edebileceğim bir kalem önerirmisiniz?

bütçe : max 70tl

aklınıza gelen bütün kalemleri yazabilirsiniz,link veya görsel koyarsanız sevinirim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
rotring visumax a101den alın hemen kaçırmadan bu aralar satılıyor
Plastik o galiba,bende almayı düşündüm.Grip 1347 sorun çıkarmaya başladı.Ama kalitesiz diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O parayı ona verene kadar TK Fine 2317 alın.

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
rotring visumax a101den alın hemen kaçırmadan bu aralar satılıyor
Farkettim onu kalemi onceden kullanmiştim fakat cok uc kiriyor.

Plastik o galiba,bende almayı düşündüm.Grip 1347 sorun çıkarmaya başladı.Ama kalitesiz diyorlar.

O parayı ona verene kadar TK Fine 2317 alın.
O kalem bende var kalitesini belli ediyor,o kadar kullandimki boyasinin altindaki bronz rengi gozukmeye basladi ?

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Merhaba arkadaşlar kendim kullandığım rotring tikky kalemim bozuldu ve yaklaşık 1 haftadır evde bulduğum bir kalem ile idare etmeye çalışıyorum.Bana önerebileceğiniz 0,5 veya 0,7 ince uçlu,sağlam,kaliteli,kolay bozulmayan,mekanizmasi iyi olan ve orjinal bir şekilde internette temin edebileceğim bir kalem önerirmisiniz?

bütçe : max 70tl

aklınıza gelen bütün kalemleri yazabilirsiniz,link veya görsel koyarsanız sevinirim.
Rotring ya da faber

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Rotring ya da FaberCastell Grip öneririm. Ama şunu söyleyeyim. Grip sayesinde son zamanlarda mühendislik fakültesini bitirdim diyebilirim. Tam deneme sınavı esnasında bozuldu. Kimseden kalemde isteyemedim. Uçla denemeyi bitirdim. Evet bildiğiniz uç.