murat_57_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
siz kötülüğünden bahsedin buna bir şey dediğim yok sizin düşüncenizdir ama insanların bunu içme özgürlüğünün kısıtlanması sizi ilgilendiren bir konu değil siz içmiyorsunuz diye kimsenin içmemesi gibi bir şey olamaz . Sigara içinde balta vurulur ama içme özgürlüğü içeni ilgilendirir. ( tabi başkasının yanında içip zararını ona yansıtmadığı sürece ). Nedense ben çok okudum forumda yorum yazmam ama takipciyimdir sürekli ve bu tür konulara dayanamıyorum yorum yazıyorum. Bu arada fetva vermeye yetkiniz olduğunu bilmiyordum işte en büyük sorun bu her ağızdan fetva çıkmasıdır bırakın da yetkisi olan versin .içkinin, alkolün kötülüğünden bahsederiz, buna kimse mani olamaz. tıpkı sigara için millet nasıl koro halinde baltasını çekip vuruyorsa, alkole de diyeceği var bu insanların elbet. ne ki, şimdiye kadar kimseden içki içenin dinden çıktığı yolunda bir fetva okumadım bugüne kadar, ne ben böyle bişey yazdım, ne bir başkası.
yazılanlar hoşunuza gitmeyince fena abartma huyu depreşiyor sizlerde sanırım.
Her görüşe saygılıyımdır benim haklarımın sınırlarına geçmediği sürece ... Abartma huyum da yoktur siz iyi olur diye fetva verince içki sektörüne büyük yasaklar gelmeyeceğine göre en ufak bir hoşuma gitmeme durumumda olamaz sadece fetva vermeyi kendine görev edinmiş insan görüyorum .