YAZIlımcı adam
Asistan
Merhaba ben şimdi ubuntuya MacOs catalina tema yapıcam Ram kafasının profilindeki gibi yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım eder misiniz ?
@Ram_kafasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ram_kafasi
Öncelikle internetten temaları indireceksin sonra GNOME Extensions vb. siteleri kullanarak Dush to Dock'u kuracaksın ve tweaks'i kurup temaları aktifleştireceksin,yapamazsan yardım ederim.Merhaba ben şimdi ubuntuya MacOs catalina tema yapıcam Ram kafasının profilindeki gibi yapıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum yardım eder misiniz ?
@Ram_kafasi
abi ben wıne kurdum opera gx i wine ile aç dedim açmıyorÖncelikle internetten temaları indireceksin sonra GNOME Extensions vb. siteleri kullanarak Dush to Dock'u kuracaksın ve tweaks'i kurup temaları aktifleştireceksin,yapamazsan yardım ederim.
olmassa silcemde ondan hemen soriyim dedimabi ben wıne kurdum opera gx i wine ile aç dedim açmıyor
opera zaten destek veriyir wine gerek yokabi ben wıne kurdum opera gx i wine ile aç dedim açmıyor
Olmaz,olursa da gereksiz uğraşmış olursun,istersen Opera kur daha mantıklı olur.abi ben wıne kurdum opera gx i wine ile aç dedim açmıyor
olmassa silcemde ondan hemen soriyim dedim
peki ben bide camtasia 9 kurcam kurulur muOlmaz,olursa da gereksiz uğraşmış olursun,istersen Opera kur daha mantıklı olur.
WINE ile kurabileceğini düşünüyorum.peki ben bide camtasia 9 kurcam kurulur mu
abi müsaitsen bana tema kurulum videosu çekermisinWINE ile kurabileceğini düşünüyorum.
Video çekemem ama sana Discord'dan veya Teamviewer'dan yardım edebilirim,video çekmeye üşeniyorum.abi müsaitsen bana tema kurulum videosu çekermisin
tmm discorddan yaz ismim everything zatenVideo çekemem ama sana Discord'dan veya Teamviewer'dan yardım edebilirim,video çekmeye üşeniyorum.![]()