AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Ubuntu vs Windows hangisi daha çok FPS verir sizce ben artık Ubuntu kullanıyorumda
Oynadığım oyun.
CS:GO.
Oynadığım oyun.
CS:GO.
Windows kuramayacak kişinin, linux da kurmaması lazım bu mantıkla ilginç gerçekten...Yazılımcı değil iseniz, Linux dağıtımlarına bulaşmayın sonra forumda konu açarsınız ama yardımcı olamayız.
Yani Windows'a geri dönüş işini beceremeyebilirsiniz, çünkü zor. Öyle USB'den boot etmekle olmuyor.
Aslında yapılan performans testlerinde açık ara ile GNU/Linux dağıtımları CS:GO oyununda windows'a göre daha fazla performanslı çalışıyor,tabi bunun asıl sebeplerinden biri bu oyunun linux desteğinin bulunması,diğer oyunlar için bir şey söylemem zor.Windows biraz daha fazla verir diye düşünüyorum.
Baktım gerçektende öyle. Windows'ta 360 alırken Linux'ta 400'e yakın fps alıyor. Linux ile tam uyumlu çalıştığından sanırsam.Aslında yapılan performans testlerinde açık ara ile GNU/Linux dağıtımları CS:GO oyununda windows'a göre daha fazla performanslı çalışıyor,tabi bunun asıl sebeplerinden biri bu oyunun linux desteğinin bulunması,diğer oyunlar için bir şey söylemem zor.