Ubuntu usbden kurulum sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seckyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ubuntu 10.10 u usb ye yazdırdım ancak hep burda kalıyor 1 saat oldu aynı yerde :(
Yazdırmada hatamı var acaba ubuntunun kendi disk yazdırma aracıyla denedim
4e1c8cd6.png

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bende aynı sorunu yaıyorum ben bu ekranı geçtim diskleri bölümledim ama kurulum başlayınca başında bezen sonunda ortada fln bir yerlerde donuyor kalıyor

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nero ya da Ubuntu kuruluysa Gnomebaker programı ile 16x cd'ye yazdırarak kurmaya çalışın.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende usbden kurdum sorun yok..bence biostan sifirdan kursanız sorun olmucak..yükseltme yaptiginiz icin olabilir diye düsünüyorum yani usbden baslatip makineyi öle deneyin derim.. live cdden baslatmadan..

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bende usbden kurdum sorun yok..bence biostan sifirdan kursanız sorun olmucak..yükseltme yaptiginiz icin olabilir diye düsünüyorum yani usbden baslatip makineyi öle deneyin derim.. live cdden baslatmadan..
Bu işlemler nasıl yapılıyor ? Ben cdden zor kuran adamım :D yalnız biosta ilk sırada flash var. Bi bu işlemi biliyorum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kendi sitesinde zaten kendi programiyla usbye yaziyosun sonra biostan usbdeb baslatiyosun makineyi zaten ilk sirada varmis sende ozman direk usbden baslar.. sonra dili secme ekrani geliyo türkceyi seciyoruz live cd ve kurulum diye 2 secenek var sagdakini yani kurulumu tıklıyoruz gerisi zaten ayni bildigin kurulum..

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tamam da zaten sorun ilerlememesinde yukardaki resimde kalıyor. 30 dk bekledim hiçbirşey olmadı :S Live cd den de seçtim direk kurulumdanda seçtim bi türlü olmadı olmadı :(

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
sen en iyisi pc değiştir yada dağıtımı değiştir :D
yada 10.04 kurabiliyorsan kur sonra update yap