Arkadaşlar selam dün ubuntu kurdum usb bellek görmüyor ne yapabilirim usb'yi tüm portlara taktım nafile
yardım edecek birisi yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
GPARTED'tan USB belleği Mount(bağla) edin.Arkadaşlar selam dün ubuntu kurdum usb bellek görmüyor ne yapabilirim usb'yi tüm portlara taktım nafile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine ben. Ya bağlanmıyorsa.GPARTED'tan USB belleği Mount(bağla) edin.
Yine ben. Ya bağlanmıyorsa.
Benden kolay kolay kurtulamayacaksınız sanırım
sudo mount /dev/diskadı
Merak ediyorum acaba yazılımcı mısınız yoksa hobi mi ne bu Linux sizin için?Bunu girersin, hata verirse önce umount yap sonra mount yap.Bash:sudo mount /dev/diskadı
Bir işte çalışmıyorum ama Python dilini az çok biliyorum. Bazı çalışmalarım da zaten mevcut. Zaten şu anda GNU/Linux değil FreeBSD kullanıyorum, tam bir başa bela, yakında Gentoo'ya geçeceğim sanırım.Merak ediyorum acaba yazılımcı mısınız yoksa hobi mi ne bu Linux sizin için?
Sana bişey diyim mi? Bu Linux'u çok seviyorum. İyi ki geçmişim. Böyle yeni bişey keşfedince falan mutlu oluyorum, bi başarma hissi oluyorBir işte çalışmıyorum ama Python dilini az çok biliyorum. Bazı çalışmalarım da zaten mevcut. Zaten şu anda GNU/Linux değil FreeBSD kullanıyorum, tam bir başa bela, yakında Gentoo'ya geçeceğim sanırım.
Linux Cafe konusunda bunları konuşursanız daha iyi olur yalnız.Sana bişey diyim mi? Bu Linux'u çok seviyorum. İyi ki geçmişim. Böyle yeni bişey keşfedince falan mutlu oluyorum, bi başarma hissi oluyor![]()