__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
almi benden sana puan, işletim sistemi takıntın olmadığı için hepsini kullanabildiğin için 
Öyle bir şansım yok ama sana puan atıyorum(sende banaAlmi sdn puanın tavan yaptı doğru yola girince:laugh:yarısını versene:4:
Arkadaşlar Compiz de şu ateş efektini ekleyemedim :S
:4::mrgreen:windows bi askerini daha kaybetti :dil:ben aldatmam xp miwaaay almi sendemii
demekki senindeiçinde bir penguen yatıyomuş![]()
Selam ALMİ Ubuntu Hayırlı olsun
bende windowstan geçiş yaparken Ubuntu çok sıcak geldi
üstüne suse ve fedora denedim
şu an fedora ile takılıyorum
anladımki ben Gnome cuymuşum (Linus Trovalds bile gnome u sevmiyor ama olsun)
bir ara suse de gnome denemeyi düşünüyorum
ubuntu kullanırken bilgisayarı kullanmak için yardımcı bir döküman hazırlamıştım
forumda paylaştım bunu
shift + windows tuşu (linuxta süper tuş olarak geçiyor) + mouse sol tuş ile alev efekti devreye giriyor
http://forum.shiftdelete.net/linux/124989-ubuntu-icin-yararli-bilgiler.html
buradan da yazıma bakabilirsin
iyi akşamlar
merak etme birkaç gün sonra hevesini al geçeceksin tıpış tıpış windows a![]()
merak etme birkaç gün sonra hevesini al geçeceksin tıpış tıpış windows a![]()
Ben realmanager'in opensuse hayranlığından ötürü denedim, zaten kde sevmiyorum, gnome ile de çok fazla oynanmış, ısınamadım.
Fedora ve Ubuntu şu sıralar beğendiğim 2 dağıtım.![]()
Ben şu an acemi konumunda değilim.Kendi sorunlarımı halledebilir.Bence okuma yeteneği kavrarsan iyi olur özellikle belirttim birincil sistem olarak geçtim Linux'a bu demem oluyor ki önceden de kullanıyordum...acemilerin ilk kullanacagi dagitim pardus olmali ,ama ubuntuda fena degil
Windows'ta var ancak öyle yakışıklı 3 boyutlu değil.Ve o programıda Microsoft yaptı.Adını unuttum bir araştırıyım atıcam sana o programı.değişmiyecek bir şey daha varwindows edeceğin küfürler
ben linux'un ençok çoklu masaüstü özelliğini seviyorum
keşke windowsda da olsa
![]()
Sen kimsin? Herkes biliyor ki Linux'a geçmeden önce senden daha büyük bir Windows'çuydum.Bunu Linuxçulara sorabilirsinmerak etme birkaç gün sonra hevesini al geçeceksin tıpış tıpış windows a![]()
mac4lin adlı temayı uygula sonrada avant(dock) adlı programı kuralmi ubuntuya mac os temasını nasl uyguladn ben de ubuntuyu denıorm da![]()
mac4lin adlı temayı uygula sonrada avant(dock) adlı programı kur![]()
teşekkürler :thumbup1:
mac4lin adlı temayı uygula sonrada avant(dock) adlı programı kur![]()
Cairo-dock'u denemenizi tavsiye ederim, çok başarılıdır.![]()
sevgili linux sevdallıları bir de msn, music player, acdsee, photoshop, itunes vb gibi programlar için alternatif tavsıyelerınız yassanız![]()
sevgili linux sevdallıları bir de msn, music player, acdsee, photoshop, itunes vb gibi programlar için alternatif tavsıyelerınız yassanız![]()