Ubuntu Maceram:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALMİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sevgili linux sevdallıları bir de msn, music player, acdsee, photoshop, itunes vb gibi programlar için alternatif tavsıyelerınız yassanız :D:D

msn > amsn
music > audacious
photoshop > gimp
acdsee kullanmıyorum
itunes neye yarar bilmiyorum tam olarak

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
itunes winamp gibi bi sey ama daha gelişmişi.mac ve win icin kullanilabiliyor simdilik

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Linux Tan Bir Sıçrama Bekliyorum Ama Bölünerek Çoğalıyorlar Bence Bu Kadar Yavaş İlerlemesinin Yegane Sebebidir

Linux Dağıtımlarının en iyisi Ubuntu Tecrübelerime Göre :)
ALMİ 3 gün Sonra Gelip Linux Şöyle Böyle Deme :) Sorunlar Çok Yaşıyorsun Donanım Konusunda Linux Üvey Evlat muamelesi Görüyor Donanımcılar Tarafından Bunuda Hatırlatayım

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Linux Tan Bir Sıçrama Bekliyorum Ama Bölünerek Çoğalıyorlar Bence Bu Kadar Yavaş İlerlemesinin Yegane Sebebidir

Linux Dağıtımlarının en iyisi Ubuntu Tecrübelerime Göre :)
ALMİ 3 gün Sonra Gelip Linux Şöyle Böyle Deme :) Sorunlar Çok Yaşıyorsun Donanım Konusunda Linux Üvey Evlat muamelesi Görüyor Donanımcılar Tarafından Bunuda Hatırlatayım
Şuan bir problemim yok tüm driverları tanıdı darısı senin başına gerçekten söylediklerim saçma gelebiliyor olabilir sana ama Linux ta çok kısa bir tepki süresi var.Windows'ta tıklamayı bile yarım saniyede algılıyor:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Şuan bir problemim yok tüm driverları tanıdı darısı senin başına gerçekten söylediklerim saçma gelebiliyor olabilir sana ama Linux ta çok kısa bir tepki süresi var.Windows'ta tıklamayı bile yarım saniyede algılıyor:D

İyi bari. Körü körüne aşık değilmişsin Windows'a. :) Böyle düşünmen güzel ALMİ. Elbette Ubuntu'nun da eksik olduğu yerler var. Windows'un da var. Hiçbiri mükemmel değil. Önemli olan limitinin mükemmelliğe gitmesi. :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
İyi bari. Körü körüne aşık değilmişsin Windows'a. :) Böyle düşünmen güzel ALMİ. Elbette Ubuntu'nun da eksik olduğu yerler var. Windows'un da var. Hiçbiri mükemmel değil. Önemli olan limitinin mükemmelliğe gitmesi. :)
Hiçbir eksiklik göremedim(Gündelik kullanım açısından).Ama en mükemmeli Linux olduğunu geçde olsa farkettim.Beni etkileyen en önemli olay tepki süresi çok kısa tıklıyorum hemen algılıyor ve işlemde kısa sürede tamamlanıyor.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hiçbir eksiklik göremedim(Gündelik kullanım açısından).Ama en mükemmeli Linux olduğunu geçde olsa farkettim.Beni etkileyen en önemli olay tepki süresi çok kısa tıklıyorum hemen algılıyor ve işlemde kısa sürede tamamlanıyor.

Eksiklik görecelidir ALMİ. İsteklere göre değişir bunun sonuçları. Mesela bana göre bir oyunun Linux'ta çalışmaması bir eksiklik değil çünkü şu aralar oyun oynamıyorum, oynadığım oyunlar da bildiğim kadarı ile çalışıyor Ubuntu altında. Eğer Photoshop'ta grafik hazırlıyor olsam Linux'ta bunun eksikliğini hissederdim. Ama ben komutlarla içli dışlı olmayı seven biriyim. O yüzden Linux'un benim için eksisi değil, artısı var. :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Eksiklik görecelidir ALMİ. İsteklere göre değişir bunun sonuçları. Mesela bana göre bir oyunun Linux'ta çalışmaması bir eksiklik değil çünkü şu aralar oyun oynamıyorum, oynadığım oyunlar da bildiğim kadarı ile çalışıyor Ubuntu altında. Eğer Photoshop'ta grafik hazırlıyor olsam Linux'ta bunun eksikliğini hissederdim. Ama ben komutlarla içli dışlı olmayı seven biriyim. O yüzden Linux'un benim için eksisi değil, artısı var. :)
Oyun konusu Linux'un eksikliği değil biliyoruzki Linux açık kaynak ve arkasında yeterli mali güç yok ve karşısında Xbox 360 ve Windows ile birlikte oyun sektöründe tekel olmuş bir Microsoft var.Ne zaman Microsoft donanım üreticilerine ve yazılım geliştiricilerine yan çizerse MS o zaman batar.Yani oyun konusu Linux'un sorunu değil.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
aslinda oyun firmalari linux icin oyun yapsalar daha karli olur adam isletim sistemine para verecegine oyuna verir parayi :),bu arada linuxda oyunlar windowsa oranla daha hizli ve akici ,bakalim rage adli oyun linux icin de cikacakmis bakalim ne olacak