• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ubuntu:lütfen acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahsen2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahsen2

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
2
ubuntu karmic kullanıyordum çokta memnundum.son güncellemeleri yükledikten sonra direkt açılmıyor....açılışta siyah ekranda grub yazıp kalıyor .buraya ne yazmalıyımki ubuntu açılsın..yoksa açılmıyor....ne olur bi yardım.

unknown command"start" diyor.olmadı yani...

onuda denedim olmadı.sorunumu anlatamadım galiba.açılışta direk açılmıyor.siyah konsol ekranına düşüyor.ve şunlar yazılı bu ekranda.
grub version 1,97 diyor. sonrada minimal bash-like line editing is supported
diyor sonrada sh:grub diyip bekliyor .......
buraya ne yazmam lazım...... bilene şimdiden teşekkürler......

---------- saat 10:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:30 eklenmişti ----------

startx e de unknown command dedi.

live cd ile grub kurtarmayı dene

wubi ile kurulum yapmıştım dolayısı ile linux bölümü görünmüyor....

---------- saat 11:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:05 eklenmişti ----------

bye bye ubuntu....sırf güncelleme yaptım diye .ne vardıda konsola geçtin be...ben mi sana açılışta konsola geç dedim.ne yazmamı istiyorsun burada, bu kadar dangalak bi program olmaz.................format göründü bana...gene

wubi ile kurulum yapmıştım dolayısı ile linux bölümü görünmüyor....

---------- saat 11:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:05 eklenmişti ----------

bye bye ubuntu....sırf güncelleme yaptım diye .ne vardıda konsola geçtin be...ben mi sana açılışta konsola geç dedim.ne yazmamı istiyorsun burada, bu kadar dangalak bi program olmaz.................format göründü bana...gene

Bakın. Eğer kurmadan önce danışsaydınız veya araştırma yapsaydınız Wubi ile kurulum sonrasında problem yaşanabileceğini bilirdiniz. Sorununuzu nasıl düzelteceğinizi anlatabilirim ancak sanırım format atmaya gittiniz.

O yüzden iyi günler.