Ubuntu Kurdum Windows'a Geri Dönemiyorum

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
İyi bayramlar. Ubuntu kurdum ve şimdi Windows 10'a geri dönmek istiyorum. .iso dosyasını indirip Startup Disk Creator ile kullanmaya çalıştım ancak .iso dosyasını hiçbir şekilde algılamıyor kendim de ekleyemiyorum. 2 farklı programla USB için gerekli işlemi yaptım. BIOS'a girip ilk önceliği verdim kapat aç yapınca ikisinde de hiçbir şey olmadı. Boot menüsünden üstüne tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl yapabilirim?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Bu programın Linux versiyonu mevcut.
İso yazdırmana gerek duymadan indirdiğin İsoyu direk belleğe atacaksın.

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,503
İyi bayramlar. Ubuntu kurdum ve şimdi Windows 10'a geri dönmek istiyorum. .iso dosyasını indirip Startup Disk Creator ile kullanmaya çalıştım ancak .iso dosyasını hiçbir şekilde algılamıyor kendim de ekleyemiyorum. 2 farklı programla USB için gerekli işlemi yaptım. BIOS'a girip ilk önceliği verdim kapat aç yapınca ikisinde de hiçbir şey olmadı. Boot menüsünden üstüne tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl yapabilirim?
forumda bununla ilgili onlarca konun var.

Woeusb isimli yazılımla Windows isosunu usbye yazdırabilirsiniz.
Sonra da normal kurulumu yaparsınız.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
forumda bununla ilgili onlarca konun var.

Woeusb isimli yazılımla Windows isosunu usbye yazdırabilirsiniz.
Sonra da normal kurulumu yaparsınız.

Kurulumu yapmıyor hocam sorun orada zaten konuda da yazdığı üzere 2 programla denedim. 1. önceliği USB'ye verip 2. önceliği boş bıraktığımda açılışta BIOS'a atıyor. .iso dosyasını farklı dilde tekrar indirdim yine çözülmedi yani sorun muhtemelen USB'de.

Hello World

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
normal şartlarda olması gerekiyor. USB veya isoyu flash belleğe atarken sorun yaşamış olabilirsin. Çözümü bulduğun zaman bizlerle de paylaşırsan sevinirim.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
normal şartlarda olması gerekiyor. USB veya isoyu flash belleğe atarken sorun yaşamış olabilirsin. Çözümü bulduğun zaman bizlerle de paylaşırsan sevinirim.

Ubuntu yüklü bilgisayardan Microsoft'un sitesinden indirince Türkçe .iso dosyası 4.9 GB, İngilizce .iso dosyası 5.3 GB olarak iniyor. Windows yüklü bilgisayarla siteye girince farklı bir arayüz karşılıyor ve 3.6 GB'lık .iso dosyası iniyor. Ubuntu'da indirdiğim dosya Windows kurulu makineye format atamadı, Windows yüklü makineden indirdiğim dosya Windows kurulu makineye format atıyor şu an. Birazdan Ubuntu kurulu olanda da deneyeceğim. Umarım işe yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeldi. Windows cihazdan indirilen .iso dosyası sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme: