Ubuntu Kurdum Ama...

TheTiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben bu aksam ubuntu yu kurmaya calistim ama yanlislikla yerel disk d deki butun dosyalari sildim lutfen yardim edin butun belgelerim,arsivim gitti nasil geri getire bilirim hic yoktan fotograflari geri getirebilirmiyim lutfen su anda ubuntu denemeden yaziyorum yedim edin :crying:

Reaksiyon puanı
189
Döndürürsün ama bir çok şey bozuk döner.

Diski sökersin ve başka bir bilgisayara 2. disk olarak takarsın. Ardından Easy Recovery gibi bir yazılım ile diske çeşitli taramalar yapıp kurtarabildiğini bağladığın bilgisayarın diskine kopyalarsın...

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Hard disk formatı değişti mi? Örneğin NTFS den linux dosya formatına gibi..
Değişmedi ise,

"Power Data Recovery" programını bulup kuruyorsun ve tüm dosyalarını eksiksiz olarak kurtarıyorsun.

Ben bir hard disk kurtardım ve neredeyse tüm programları denemiştim. Fakat eksiksiz ve tam olarak sadece bu program tüm dosyaları kurtarmıştı. Hiç canını sıkma tüm dosyalarını kurtarırsın. Bu arada programın full versiyonunu bul..

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
tüm dosyaları eksiksiz kurtarma biraz abartılı değilmi??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben ubuntuda yerle disk d ve c yi bulamıyorum yardım edermisiniz

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
aynı sorunu bir zaman önce bende yaşadım. başımdan aşağı kaynar suların döküldüğünü, dizlerimi dövdüğümü hala unutamam. recuva diye bir programla abartısız! tüm verilerimi kurtardım. tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben ubuntuda yerle disk d ve c yi bulamıyorum yardım edermisiniz

Linux da disk bölümleri C yada D olarak isimlendirilmez
Ama dosya yöneticisini (Kullanıcı Dizini) açtığınızda soldaki ayrılmış bölümde bütün disk bölümlerinizi görebilirsiniz
Herhangi bir bölümün üstüne tıkladığınızda o bölüm bağlanır ve açılır
Sizde disk bölümü içeriğinden hangi bölüm olduğunu anlarsınız
Çok basit aslında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim aldığımız bilgisayarda ubuntu kuruluydu biz onu windowsa çevirebilir miyiz