Ubuntu Kullanan Netbook: Mobee S

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Uygun fiyatıyla beğeni kazanan Mobee S, işletim sistemi tercihini değiştirdi. Cihaz artık Ubuntu Netbook Edition'ı tercih ediyor.

Uygun fiyatıya dikkat çeken netbook'lardan biri olan Mobee S'in yeni bir sürümü piyasaya çıktı. Mobee S, 2 GB hafızası ve 250 GB sabit diskiyle beraber netbooklara özel tasarlanan Ubuntu Netbook Edition'ı destekliyor. (Mobee S video inceleme)

Ubuntu'nun Empathy uygulaması ile, Facebook sohbet, Google G-talk, Yahoo Messenger, AOL Messenger ve daha birçok sohbet programını aynı pencereden kontrol edebilmek mümkün.

mobee_s1276176079.jpg

Mobee S'te Ubuntu Netbook Edition bulunuyor

Mobee S
ince ve kompakt tasarımı, 6 saatlik pil ömrüne sahip piliyle beraber 1.3 kg ağırlığında. Akıllı batarya fonksiyonlu yeniden şarj edilebilir 6 hücreli Li-Ion bataryaya sahip olan bu model, şarj olduğunda otomatik olarak şarjı kesiyor.

10.1"
genişliğinde ekrana ve Intel Atom N270 işlemciye sahip olan Mobee S, tüm bu özelliklerinin yanında $269 lık fiyatıyla da dikkat çekiyor.

::
Mobee S'in özelliklerini beğendiniz mi?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aa ben bundan istiyorum. Üniversiteye giderken almak istesem olur mu acep. :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Netbooklar için benzersiz bi işletim sistemi gerçekten. Ama fazla tercih edileceğini zannetmiyorum. Şu msn de sesli ve görüntülü sohbet yapılamadığı için bir çok kişi tercih etmeyecektir. Kendi netbook um olsa kesinlikle kurardım.

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
ubuntu kullanan deyince sanki cok siradisi olmus :) , ben toshiba kullaniyorum ubuntu ile , remix oralara kadar yayildi yani :D , netbookda ubuntudan baskasi da cekilmiyor zaten , obur turlu iki saat tiklayacak icon ariyon

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Netbooklar için benzersiz bi işletim sistemi gerçekten. Ama fazla tercih edileceğini zannetmiyorum. Şu msn de sesli ve görüntülü sohbet yapılamadığı için bir çok kişi tercih etmeyecektir. Kendi netbook um olsa kesinlikle kurardım.

İllaki görüntülü görüşme yapacaklarsa skype var..

Ben çok istedim bunu almayı ama kısmet olmadı. tasarımı göze çok güzel görünen bir sadeliğe sahip, donanımı netbook için kuvvetli, pil ömrü yeterli... daha ne olsun ?!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kalsın işim olmaz ubuntuyla.:D