Ubuntu için video converter?

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ubuntu deposunda bulunan işime yarar bir video converter var mıdır?Yada deb uzantılı indirebileceğim güzel bir converter programı önerebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
Not: Karmic Koala kullanıyorum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
MEncoder diye bir programdan bahsediliyor ama komutlarla çalıştırılan bir programmış sanırım. Bu konuda kendine güveniyorsan depolarda mevcutmuş.

Bir de Avidemux diye bir şey buldum yine ama ben hiç kullanmadım, kullanan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir. 2 program da Ubuntu'da çalışıyor, kolay gelsin.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Sana winff i önerebilirim çok başarılıdır. FFMPEG'in kullanımı için bir arayüz kendisi. Zaten windowsta da daha başarılısı yok bence...

Kurmak için konsola
Kod:
sudo apt-get install winff
yazman yeterli.

Bunun yanında sitesinin adreside

http://winff.org/

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
MEncoder diye bir programdan bahsediliyor ama komutlarla çalıştırılan bir programmış sanırım. Bu konuda kendine güveniyorsan depolarda mevcutmuş.

Bir de Avidemux diye bir şey buldum yine ama ben hiç kullanmadım, kullanan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir. 2 program da Ubuntu'da çalışıyor, kolay gelsin.

Mencoder bana göre değil,avidemux depodan inerken sorun çıkarttı ama sonra tekar denerim.Yine de teşekkürler yardım için
çok şey istiyorsunuz Ubuntu'dan :D
Neden öyle düşünüyorsun ki,ubuntu dandik bir işletim sistemi değil neticede:sleep:Windowsda olan herşey var,Hatta fazlası:laugh:
Sana winff i önerebilirim çok başarılıdır. FFMPEG'in kullanımı için bir arayüz kendisi. Zaten windowsta da daha başarılısı yok bence...

Kurmak için konsola
Kod:
sudo apt-get install winff
yazman yeterli.

Bunun yanında sitesinin adreside

http://winff.org/
Modum sağolasın winff i kurabildim çalışıyor gibi duruyor:laugh:

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ffmpeg konsoldan çalışıyor ve her tür codeci destekler yapamayacağı bir şeye rastlamadım ben. Bir de Avidemux var.