Al Arabi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
Arkadaşlar ne oluyor bu ubuntu tr forumuna. Az önce gireyim dedim,forum uçmuş. Dikkatimi çekense , bunun çok sıklıkla olması.
Kullanıcı sayısı sürekli arttığı için foruma sunucu dayanmıyor, maddi imkanları da kısıtlı o yüzden.
Bence yeni tema daha güzel olmuş, ama zevk meselesi sonuçta.Bence forumun eski teması, yani Eren'in yaptığı tema çok daha güzeldi, bir ubuntu forumu için..![]()
Son iletiler kısmı hariç güzel olmuş.Ubuntu-TR'ye ne olmuş ya? Sanırım Lucid Lynx'e uyum sağlamışlar. Ama ben Lucid'e de geçmek istemedim mor varsayılan temayı görünce.![]()
Ubuntu-TR'ye ne olmuş ya? Sanırım Lucid Lynx'e uyum sağlamışlar. Ama ben Lucid'e de geçmek istemedim mor varsayılan temayı görünce.![]()
Alpha-2 de daha o temalar yoktu, bende bu gece beta'yı indireyim bari de bakayım hangi aşamaya gelmişler![]()
Dsnleri auto ya aldım bir an düzeldi. Fakat şimdi farklı üç browserla dememe rağmen giremiyorum.Hala sorun var. Erişmeye çalışır mısın?günaydın
Dsnleri auto ya aldım bir an düzeldi. Fakat şimdi farklı üç browserla dememe rağmen giremiyorum.Hala sorun var. Erişmeye çalışır mısın?
dns ayarını elle gir
208.67.222.222 208.67.220.220
Evet bende google dnslerini kullanınca düzeldi. Kullandığım Dns 8.8.8.8:thumbup:google dns tavsiye ederim;
8.8.8.8 ve 8.8.4.4
sonunda google dünyayı ele geçirecek![]()