Ubuntu cd sipariş??????

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce sipariş ettiğim ubuntu ve ubuntu server bugün elime ulaştı...gerçekten çok iyi çalışıyorlar:thumbup: fransa'dan gelmiş şimdi windowsa güle güle diyorum hemen ubuntuyu kuruyorum:):):):):dirol: Eğer ayarlarım erken biterse size ubuntumdan yazarım sonuçları....:clap::thumbup1:

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sağolasın yusufsan21 sence kurduğumda memnun kalırmıyım çünkü pardus denedim bir kere çok uğraştım sıkıldım şimdi ubuntuyu merak ediyorum:)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kur bak kurmadan anlayamassın gerci bana sorulmadı ama :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bir alışma süreci var, eğer orada sabredebilirsen zevk alırsın. Sonuçta bambaşka bir sisteme geçiyorsun.

Ayrıca Ubuntu Pardus'a göre çok üstün bir sistem. İnternette Ubuntu'da iki tıkla kurulan çok sayıda program bulabilirsin.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Başlığı "Sipariş Ettiğim Ubuntu CD'si Geldi" olarak yazsaydın daha iyi olurdu. :)

Hayırlı olsun.

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hayırlı olsun bende 15 adet spariş vermiştim geldiği gün dağıttım arkadaşlara:) bir daha spariş imkanı olsa 30 adet isticem ama yokmuş sanırım:D

cheyenemehmet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 3 hafta önce ubuntu 9.10 desktop sipariş ettim bugün geldi fakat daha önce hiç kumadım bu isletim sistemini nasıl kurulur

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hayırlı olsun bende 15 adet spariş vermiştim geldiği gün dağıttım arkadaşlara:) bir daha spariş imkanı olsa 30 adet isticem ama yokmuş sanırım:D

Nasıl ikinci bi isteme şansımız yokmu..ben şimdi memnun kalırsam bi posta daha isteyemiyormuyum:(:cursing::hammer:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
isteyip napacan onu anlamadım netten indir zaten almıssın

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
tekrar isteyebilirsin farklı bir adres ve emaille diye biliyorum

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bir sorum daha olucak bunu ben şimdi denemek için vitual makinaya kurmak istiyorum fakat şifre ve full name istiyor onlar ne tam olarak bi bilgin varmı?????????**

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Şifre mi?

Ekran görüntüsü koyabilir misin?

tm sağol hallettim başta şifre felna istedi ama daha yükleme ekranına geçmeden daha cdyi çalıştırmadan istedi vmware doğrulamak için istemiş:4:
şimdi yüklüyorum bakalım ilk ekranı gayet hoşuma gitti devamında ne olur bilmiyorum:):):)

---------- saat 21:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:22 eklenmişti ----------

bu ubuntuda internet ayarı yapmayı bilen varmı ya???????????????

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
tm sağol hallettim başta şifre felna istedi ama daha yükleme ekranına geçmeden daha cdyi çalıştırmadan istedi vmware doğrulamak için istemiş:4:
şimdi yüklüyorum bakalım ilk ekranı gayet hoşuma gitti devamında ne olur bilmiyorum:):):)

---------- saat 21:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:22 eklenmişti ----------

bu ubuntuda internet ayarı yapmayı bilen varmı ya???????????????

Kendisi ayarları algılamıyor mu?

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yok ya anlamadım internet ayarlarını bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi lütfen rica ediyorum ya ?????????

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben de seni anlamadım. :)

Tam olarak ne istiyorsun? Bir de Ubuntu'yu sanal makinede mi kullanıyorsun?

evet sanal makinada kullanıyorum sanal makina ayarım tamam diğer işletim sistemlerim çalışıyor fakat ubuntuyu ayarlayamadım normal sisteme yüklemeden önce bayağı bi uğraşmak istiyorumda :) Bi bilgin varmı bu konu hakkında ...Yardım edebilirmisin?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
evet sanal makinada kullanıyorum sanal makina ayarım tamam diğer işletim sistemlerim çalışıyor fakat ubuntuyu ayarlayamadım normal sisteme yüklemeden önce bayağı bi uğraşmak istiyorumda :) Bi bilgin varmı bu konu hakkında ...Yardım edebilirmisin?

Edebilirim sanırım ama Ubuntu Sorun Çözüm Başlığı altında açıklayıcı bir şekilde yazarsan sorununu daha iyi olacak.