Ubuntu Alpha2 Geç Açılma Sorunu

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Selam arkadaşlar, forumda bu kadar Ubuntu'cu var bakalım benim sorunuma bir çözüm çıkacak mı. :)

Sistem olarak nerede en güncel test aşamasında sistem varsa onu kullanmayı sevdiğimden olsa gerek, Fedora'yı bu yüzden seviyorum :), Ubuntu'nun 10.04 Alpha 2 sürümünü kullanıyorum, sistem çok güzel bir sorunum yok ancak, 2.6.32-7 den sonraki bütün kernellarda sistem bir 5 dakika kadar boş bir sayfada bekleme yapıyor ondan sonra açılıyor, 11 numaralı kernel çıkmasına rağmen bu sorundan ötürü hala 7yi kullanıyorum. :) Hatta tam olarak 5 dakika boş boş bekliyor. :) O sürede büyük ihtimal birşeyler zaman aşımına uğradığından açılmaya devam ediyor sistem. :)

quiet splash özelliğini kapatarak sistemi açmama rağmen boş bir ekranda bekliyor. :) Sizce sorunum ne olabilir?.. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benzerlik olarak siyah ekranda kalıyor olmasını diyorsan evet aynen öyle :D

Ancak benim ki 10 numaralı kernelda da bekliyor 5 dakika kadar, 7den sonraki bütün kernellarda var bu sorunum. :) Birde oradaki sorunda 11 numaralı kernel hiç boot olmuyormuş, bende 7den sonrakiler boot oluyor ancak 5 dakika bomboş ekranda bekledikten sonra oluyor. :)

Hımm, ilgünç. Bakındım biraz internette ama benzer bir sorun bulamadım ben. 7'den sonraki kernel'ler donanımınla uyuşmuyor olabilir mi?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hımm, ilgünç. Bakındım biraz internette ama benzer bir sorun bulamadım ben. 7'den sonraki kernel'ler donanımınla uyuşmuyor olabilir mi?

Olabilir, ama kayıtlardan falan neyin uyuşmadığına ulaşamadım :(

Belki üstadlardan biri bir çözüm önerir diye yazayım dedim. :)