Ubuntu 9.04 de vmware workstation kurulumu...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bilgisayarıma ubuntu 9.04 kurdum. Çok iyi olmasam da linux ta şimdilik kullanıyorum fakat programlama ile uğraştığım için windows xp ye de ihtiyacım var. Bu nedenle vmware kurmak istiyorum bilgisi olan lütfen yadım etsin.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
virtual box ı kurdum fakat dosya paylaşımı ile ilgili sıkıntılı. istediğim performansı da vermiyor.
illede vmware her zaman vmware..:)

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
virtual box la ben de anlaşamamıştım şimdi virtual machine manager kurulu bi yamuğunu da görmedim bu zamana kadar açıkçası.depoda mevcut tavsiye ederim denemeye değer

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Peki dosyaları sürükle bırak yapabiliyo mu yapıyosa çok mükemmel olur.

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Peki dosyaları sürükle bırak yapabiliyo mu yapıyosa çok mükemmel olur.

vallahi hiç denemedim, ama geçen sisteme yedek almıştım hem onu denemiş olurum hemde sürükle bırak mevzuu oluyo mu olmuyo mu bende öğrenmiş olurum (çok umutlu değilim ama) neyse 5 dk ya geliyorum

---------- saat 15:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:28 eklenmişti ----------

yok öyle sürükle bırak olmuyomuş maalesef

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
vallahi hiç denemedim, ama geçen sisteme yedek almıştım hem onu denemiş olurum hemde sürükle bırak mevzuu oluyo mu olmuyo mu bende öğrenmiş olurum (çok umutlu değilim ama) neyse 5 dk ya geliyorum

---------- saat 15:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:28 eklenmişti ----------

yok öyle sürükle bırak olmuyomuş maalesef

-------------------------------------------------------------------

bende denedim ama bi sıkıntı çıkardı. Ana sistem dizini dışında storage oluşturmuyor. benim sistem de yer az kaldı ondan dolayı biraz daha uğraştıracak bakalım olacak mı.