Ubuntu 12.10 Çıktı!

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynısını ubuntu tr de ben söyledim forum yöneticileri açtı ağzını yumdu gözünü ''ubuntu daima ücretsiz olacak'' diye bir açıklama var onu alıntılayıp kaç kere daha gözünüze sokalım dediler o sözden sonra muhattab almadım daha da basit canlıları. daima ücretsiz olacak denmiş olabilir bizde de her gün bir bakan çıkıp bir açıklama yapıyor ama iki gün sonra açıklamada söylenenlerin tam tersi yapılıyor bunu nasıl açıklarlar acaba?
sende onlara bağırsaydın doğrusunu söyleyince zaten insanın başına iş geliyor :D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abartmayın altı üstü bir bağış kutusu gibi bir şey kimse size ya parayı ödersin ya da yok size Ubuntu falan demiyor diyen bir firma varsa o da Microsoft dur.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bence de çok fazla takılacak bir durum yok sadece bağış bekleniyor o yüzden konulmuş, bağış yapmak zorunlu bir şey değil sonuçta.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ubuntu mu o da ne! Yaşasın Linux Mint. Tahtın yeni varisine yol açın. Ubuntu ve Mark amcaya hayatlarında başarısızlıklar dilerim kullanıcıları dinlemedikleri için.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bence de çok fazla takılacak bir durum yok sadece bağış bekleniyor o yüzden konulmuş, bağış yapmak zorunlu bir şey değil sonuçta.
zorunlu değil ama direk indirmek o kadar karmaşık ki ilk kez indiren bir kişi bunu anlayamaz. İlk defa linux kuracak birisine sorun bir de bir şey var mı yok mu?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 12.10 wubi den kuran varsa herhangi bir sorun oluşuyormu? hem ubuntudan indirdiğim wubi ile hemde içindekiyle denedim bende hata verdi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ubuntu 12.10 kurdkm. Çok güzel ama fan sürekli çalışıyor. Galiba yine Mint13Maya'ya döneceğim.

startwarrior

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan 12.10 dan yazıyorum. lanet driver yükleme işlemi yüzünden kaldırasım geliyor ama her seferinde sabrediyorum.
Bazıları windows için driver sorunundan bahsetmiş, en son yüklediği win98 heralde :)

mikropsoft'un katı kuralları gerçekten insanı sıkıyor. birde mikropsoft kullanan kişiler bilgisayar bilgileri hergeçengün köreliyor. yaptıkları sol tık sağ tık.

ubuntu ve türevleri seni canlı tutuyor. bilgine bilgi katıyor tabiki sabredersen.