S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
15-18 Aralık arası bedava oyun veriyormuş.
Son düzenleyen moderatör:
DLC'sini bedavaya vermişler.Assasins creed valhalla hala beleş mi?
Onlarda çoğu insanın oynamayacağı ucuz bir oyun verirler.Steam armut toplasın
Şuan StarLink diye bir oyun ücretsiz.Şuan geçerli mi?
bende..Bir an AC Valhalla bedava veriyorlar sandım kostümmüş ?
Keşke öyle olsaydı.Bir an AC Valhalla bedava veriyorlar sandım kostümmüş ?
HarbidenSteam armut toplasın
Tahminimce Witcher 3 verirler Cyberpunk 2077 çıktı çünkü.The Witcher 3 keşke verseler leleleleleley
Daha yeni Enis Kirazoğlu izledimde gazlandım birazTahminimce Witcher 3 verirler Cyberpunk 2077 çıktı çünkü.
Sona ermiş.
Bende öyle yazmıyor.Etkinlik sona erdi yazıyor ?
Biz daha bir şey alamadan bitti :/
Yapılan Haberlere göre Epic Games verecek gibi duruyor.Epic Games'te boş durmuyor her gün oyun dağıtacak.Hadi hayırlısıThe Witcher 3 keşke verseler leleleleleley
Düşünsenize 17 Aralıkta Steam de bedava şeyler vermeye başlıyor.Yapılan Haberlere göre Epic Games verecek gibi duruyor.Epic Games'te boş durmuyor her gün oyun dağıtacak.Hadi hayırlısı
Ah keşke Witcher 3 vereceklerini duydum steamden witcher 2 indirdim oynuyorumYapılan Haberlere göre Epic Games verecek gibi duruyor.Epic Games'te boş durmuyor her gün oyun dağıtacak.Hadi hayırlısı
Evet evet mesala 10 kuruşluk oyunlardan biriDüşünsenize 17 Aralıkta Steam de bedava şeyler vermeye başlıyor.
Hocam ben Steam indirimlerinde Witcher 2 ve 3'ü aldım,2 daha taze bitti yarın 3'e başlayacağım.Bir yandan da kitaplarını okuyorum şu an 3. Kitaptayım.Aşırı sarıyorAh keşke Witcher 3 vereceklerini duydum steamden witcher 2 indirdim oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet evet mesala 10 kuruşluk oyunlardan biri
Bende bi oyunlar bitse kitaplarını okuyacağım ilk oyunuda hesabımda ama yarısında bıraktım pek benim tarzım değildiHocam ben Steam indirimlerinde Witcher 2 ve 3'ü aldım,2 daha taze bitti yarın 3'e başlayacağım.Bir yandan da kitaplarını okuyorum şu an 3. Kitaptayım.Aşırı sarıyor
Bu işleme artık kayıt olamazsınız yazıyor.Sanırım 15 Aralık'tan önce kayıt olmalıydık
Verse bile güzel oyunlar vereceğini sanmıyorum.Düşünsenize 17 Aralıkta Steam de bedava şeyler vermeye başlıyor.