αℓρεяεηтεzcαηx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 109
Merhaba arkadaşlar U8 Akıllı saat satın aldım fakat pedometre kendi kendine ilerliyor ben adım atmasamda .. Yardım Lütfen
Hocam, adın atmasanız bile, kolunuzu, elinizi salladığınız zaman da, adım ilerler. Eğer, kolunuzu falan sallamıyor iseniz, saat sorunlu.Merhaba arkadaşlar U8 Akıllı saat satın aldım fakat pedometre kendi kendine ilerliyor ben adım atmasamda .. Yardım Lütfen
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim . Herhangi bir harekette bulunmadığım hâlde oluyor . İnternette bununla alakalı en ufak bir içerik bulamadım ...Hocam, adın atmasanız bile, kolunuzu, elinizi salladığınız zaman da, adım ilerler. Eğer, kolunuzu falan sallamıyor iseniz, saat sorunlu.
Muhtemelen sensörde bir sıkıntı var, değişimini talep edin.Merhaba arkadaşlar U8 Akıllı saat satın aldım fakat pedometre kendi kendine ilerliyor ben adım atmasamda .. Yardım Lütfen
arkasında veya önünde bir sensör yok ?Muhtemelen sensörde bir sıkıntı var, değişimini talep edin.
Peki ama pekte dandik ddeğildi bay iş görüyor ama teşekkürler
dandik olmasından... su geçiriyor...
Zaten saatle çok iş yapmıyorum bu iş görüyor sağolun ♡Keşke haylou ls1 veya mi band 4 alsaydınız
geçmiş olsun saat yeni ve sesi fln by çıkıyo yani ne blymbende almıştım tıs sesi verdi ve mort...
İnşAllah sze uygun bir tane bulursunuzhayırlı olsun bir daha alasım varda kart yok güvenilir aygıt olarak tanıtınca şifresiz teli açarsın...