Soru Tyt Konuları Yetişir Mi?

EAyyıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba bu yıl yksde tyt sınavına gireceğim. Önümüzde yaklaşık 4 ay gibi bir süre var. Sizesorum şu ki bu 4 ayda tytde 60-70 net yapabilir miyim? (Biraz temelim var ve şuan 40-45 net falan yapıyorum) ve tyt fendeki kimya-biyoloji-fizik olarak hızlı ve kolay halledilen konular hangileridir yazarsanız sevinirim

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,299
Kolay halledilen bir konu yok. Eğer temelin yoksa o konuları kolay kolay halledemezsin. Ama temelin varsa sayısal bölümünde ilk 3-4 konuyu kolay yapabilirsin.

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Arkadaşlar merhaba bu yıl yksde tyt sınavına gireceğim. Önümüzde yaklaşık 4 ay gibi bir süre var. Sizesorum şu ki bu 4 ayda tytde 60-70 net yapabilir miyim? (Biraz temelim var ve şuan 40-45 net falan yapıyorum) ve tyt fendeki kimya-biyoloji-fizik olarak hızlı ve kolay halledilen konular hangileridir yazarsanız sevinirim
Sayısalda seçmece yapmalısın bence bu dakikadan itibaren. Her konu zaman kaybı olur çünkü önünde AYT kısmı var. Bende bu yıl tekrardan gireceğim. TYT Fen kısmı Ocak ortası gibi bitti.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
55
Her sene Yks ye tekrar tekrar giren biri olarak söylüyorum güzel programlarsan yetişir.Edebiyat yok zaten türkçe okuduğunu anlama ve yazım yanlışları var. Temel matematik de formüller ile dönüyor. Başarılar