Yardım tyt 65 net için

EAyyıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Tyt'de şuan 45 net falan yapıyorum ve hedefim 60-65 net yapmak. Kalan 1 ayda nasıl netlerimi bu seviyelere getirebilirim? 30 tane denemem var hergün 1 tane çözücem ama sadece denemeyle artabileceğini düşünmüyorum bunun yanında önerebileceğiniz videolar falan varsa atabilirseniz sevinirim.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
350
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Tyt'de şuan 45 net falan yapıyorum ve hedefim 60-65 net yapmak. Kalan 1 ayda nasıl netlerimi bu seviyelere getirebilirim? 30 tane denemem var hergün 1 tane çözücem ama sadece denemeyle artabileceğini düşünmüyorum bunun yanında önerebileceğiniz videolar falan varsa atabilirseniz sevinirim.
Hocam bilmediğiniz alanı son 1 ayda öğrenirim diyorsanız o tarafa yöneltmekte fayda var. Eğer yapamam diyorsanız. Hali hazırda bildiğiniz kısıma odaklanıp da arttırabilirsiniz.

EAyyıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bilmediğiniz alanı son 1 ayda öğrenirim diyorsanız o tarafa yöneltmekte fayda var. Eğer yapamam diyorsanız. Hali hazırda bildiğiniz kısıma odaklanıp da arttırabilirsiniz.
bilmediğim alan çok az var o da fenden yani en fazla 10 netlik bir yer. Ondan başka eksik konum yok

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
350
Hocam hepsini biliyorsanız minimum 70 80 net çıkarırsınız. 45 netiniz varsa bilmediğiniz konular vardır. YKS de en çok sorulan soru tiperlerine bakıp çalışabilirsiniz.

EAyyıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam hepsini biliyorsanız minimum 70 80 net çıkarırsınız. 45 netiniz varsa bilmediğiniz konular vardır. YKS de en çok sorulan soru tiperlerine bakıp çalışabilirsiniz.
tyt ayt gibi mi sence konu bilmek yetmiyor en basitinde paragraf 26 soru çokıyor paragraf için bilmen gereken birşey var mı yok ama yapamadığın zaman yapamıyorsun

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
350
tyt ayt gibi mi sence konu bilmek yetmiyor en basitinde paragraf 26 soru çokıyor paragraf için bilmen gereken birşey var mı yok ama yapamadığın zaman yapamıyorsun
Paragrafta dikkatinin dağılmaması lazım yoksa anlıyorsun. Son 1 ayda kitap okumak çok işe yaramayabilir

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
298
Hocam eksik konunuzun olmadığını düşünüyorsanız bu süreçte net artırmak için yapabileceğiniz tek şey bol bol deneme çözmek ve her denemenizi özenle analiz edip net kaçırdığınız konuları ve soru tiplerini tespit etmeniz gerek. İşin sırrı analizde yatıyor, tek başına bol bol deneme çözmek de yetmiyor.