Tx Panel Gelişmiş Api Yönetim Sistemi

utkuhalis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bu ilk konu açma deneyimim bir kusurum olduysa kusura bakmayın konuya giriyorum.

Tx Panel Gelişmiş Api Yönetim Sistemi

Yeni geliştirilmiş olan gelişmiş yönetim paneli ile yepyeni bir bayilik sistemi.

Sistemde bayilik hesabınızı ücretsiz açıyorsunuz açtığınız bayilik sistemi ile giriş yaparak sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tx panel sadece twitter değil en kısa sürede facebook, instagram ve youtube gibi api hizmeti veren bir çok platform için hizmet verecektir.

Sistemin işleme şekli şöyledir bayilik hesabınız ile giriş yaptıktan sonra cebinize uygun paketi satın alarak işlem yapmaya başlıyorsunuz.

Şuanlık Paketler
-> Twitter OtoTweet

Twitter OtoTweet sistemi eklediğiniz hesaba otomatik belirlediğiniz sayfadan tweetleri çekerek atıyor bunun için bir sayfayı açık bırakmaya gerek yok veya bir işlem yapmanıza gerek yok panele hiç girmeseniz bile işlem aktif olduğu sürece tweet atacaktır.

Site: Otomatik Tweet Hizmeti

Siteden bir kaç resim

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
Bunun Crackli olanı yokmu?

utkuhalis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemi tamamen ben yazdım sizce cracklı olması gibi bir durum söz konusu mu ? :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,008
Burada şöyle yazmışsın ".....ile giriş yaptıktan sonra cebinize uygun paketi satın alarak işlem yapmaya başlıyorsunuz." Peki ücreti ne olacak? Pahalı gelirse, Crack'lisini bulacağım da.

utkuhalis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemi tamamen ben yaptım başka yerde aynısı yok yani cracklı diye bir durum söz konusu değil sadece aynı hizmeti daha ucuz veren bir yer bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 11640
Bayilik hesabınızı açtığınızda tek seferliğine 2 günlük 1 hesap ekleme olarak bedava bir paket alırsınız daha sonralarında ise isterseniz 1 hafta 5 hesap ekleme olarak 15 TL fiyatına satın alabilirsiniz.

utkuhalis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplamda 10 aktif bayi hesabı şerefine uygulamalarımız 1 ay boyunca ücretsizdir.