Twitter'da 100 Bin Takipçisi Olan Mustafa Misir ilk Soruda Elendi :D

IThelp

Profesör
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
en büyük benim 6 takipcim var bu twitter bir rekor en az olan benim :)
 

El Padrino

Dekan
Emektar
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
6,045
Reaksiyon puanı
70
Puanları
48
Yok efendim "benim oğlum san cosefte okudu, ingilizce mimarlık okudu, çok değişik çok farklı bir çocuk, twitterda 100 bin küsür takipçisi var" falan fişman

"ben kitap okumamda ama genel kültürüm çok iyidir tabi canım, twitterda çok spesifik şeyler yazıyorum" cart curt derkene "AĞ DAĞ NAAĞ" dedi uzadı gitti ! :)

Ya ülkemizin gençliğinin içinde bulunduğu duruma, hele ki şu sosyal medyada ki özelliklede Twitter'daki "CEHALET ÇUKURUNA DÜŞMÜŞ, ÜZERİNEDE CEHALET TOPRAĞI SERPİLMİŞ, KAYBOLMUŞ, MAHVOLMUŞ, KAFATASINI AÇSANIZ İÇİNDEN BİR ADET FINDIK DÜŞECEK, ARZ, NAMUS, ŞEREF, TERBİYE, KARAKTER, HAYSİYET KALMAMIŞ SOYSUZ GENÇLERE LANET EDİYORUM !!!"

Klavyesinin başında kendini HERO sanan, karşısına çıksanız halbuki ZERO olan adam demeye gönlümün el vermediği aşağlık mahlukatlardan nefret ediyorum.Bu mahlukatlar saçma sapan, bomboş, aşağlık, seviyesiz, anlamsız, hiçbir değeri olmayan, insanlarla dalga geçen, aşağlayan yazılar yazıp üstünede 100 bin takipçi edinince kendilerine yeni bir Dünya kurup, o Dünyanın starları oluyorlar.Şu adamın haline, tavrına, mimiklerine, duruşuna bir bakın hele.Kendini ne sanıyor bu çocuk !? Neyin tribinde, neyin kafasını yaşıyor !? Hangi Dünya'da yaşıyor !?

Hele ki kendisinden önce çıkan, hayattaki tek gayesi okumak ve adam olmak olan gariban kız hakkında yazdığı tweet beni çileden çıkardı.Bu çocuğu sokakta yakalamiyim, bilmiyorum elimden bir kaza çıkar...Allah ıslah etsin bunun gibi kaybolmuş gençleri.Allah hidayete erdirsin...Allah'ın sopası yok.Buda canlı canlı kanıtıdır !!!

"aa a okey tamam"
 

-Hewal-

Dekan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
5,206
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Ya bende bu yarışma programına uyuz okuyorum; her eleneni aptal ilan ediyorlar o şahısların kişilik haklarını ihlal ediyorlar sanki dahiler programı da soruyu bilmeyen ler aptal sınıfına alıyorlar ve sosyal medyada yerden yere vuruyorlar ve o twitter da mahalle dedikoducu ları gibi atıp tutan lara söylüyorum madem siz dahisinız buyrun sizide alalım yarışmaya ama yok küçük beyinleri ile ancak yarışmaya katılan insanlar ile dalga Geç başka işleri yok zaten.
 

MBrv

Profesör
Katılım
20 Eylül 2009
Mesajlar
1,761
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Karar verdim, Adaağğna, aa okey, tamam :D

Yarışmada ilk soruda elenmek önemli değil. Herkesin başına gelir. Ama genel kültürüm iyidir, önceki kız özürlü kadrosundan girmiş .vs laflar edersen sonun böyle olur. Allah' ın sopası yok ki. Benim gibi reji de çocuğa uyuz olmuş ki soru da enteresandır. Kabul etmek lazım. Şahsen soruyu anlamak için bir kaç defa okudum ben.
 
Üst