- Reaksiyon puanı
- 1,778
Elon Musk'ı eskiden normal severdim ve şimdi ise favorim. Resmen Twitter'ı bitirmeye çalışıyor. Twitter bence insanlar için çok kötü bir şey. Adama helal olsun.@Eminkrkt
Milyarlık şirketle oyuncak gibi oynuyo
Adamın bir sürü şeyi var. Tesla, SpaceX, Starlink.Para var Huzur var, Sey pardon yani Param var herseyi yaparım dalgada gecerim, benim değil mi yani diyor sonu kötü olucak bu kafa ile giderse..
Ya ben nedense çok kötü olacağını düşünmüyorum. Bu adamın kafası çalışıyor ve sanki bir şeyler amaçlıyor ve sonunda başarıcak gibime geliyor. Tabi kötü olma ihtimali de varPara var Huzur var, Sey pardon yani Param var herseyi yaparım dalgada gecerim, benim değil mi yani diyor sonu kötü olucak bu kafa ile giderse..
Adamın bir sürü şeyi var. Tesla, SpaceX, Starlink.
Hacı şimdi kimilerin eğlence, trollük anlayışı farklıdır. Adamda böyle eğleniyor .Konustugumuz Klasman Twitter evet Tesla ve digerleri basarı niteliminde ama suan kafasındaki yaptırımlar kestirmek zor ızlıcez Görücez.
Ya ben nedense çok kötü olacağını düşünmüyorum. Bu adamın kafası çalışıyor ve sanki bir şeyler amaçlıyor ve sonunda başarıcak gibime geliyor. Tabi kötü olma ihtimali de var
Ya şu adam ne yaşıyor en çok bunu merak ediyorum ??Milyarlık şirketle oyuncak gibi oynuyo
Oreo en sevdiğim pisküit?Ben Oreo stoklamaya başlıyorum arkadaşlar, kafayı kullanın biraz!
Yıllardır olan şey nedir?Yıllardır olan bir şey, yeniymiş gibi servis edilmesinin sebebini çok merak ediyorum.
Ve vizyon.. Bizim ülkede yok mesela maalesef?Kötü olmaz ama Burdaki kötü Belirli bir kullanıcı kaybi, Zamanında Twitter Bire bir benzeri platform yazdım hatta yayınladım ama destek olmadıgı ıcın orda kaldım, bugun kü olay da ciddi o eskı twitter gelenegini bozarsa yasayacak sıkıntıları diyorum,tabiki ıyı olma olasılıgı da var, Para, zeka ve teknolojık strateji herseyi yon verir.
Bir etkinlik vs. düzenlendiğinde o etkinliğin hashtagi kullanıldığında bu tarz animasyonlar çıkıyor. Yeni olan bir durum değil.Yıllardır olan şey nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve vizyon.. Bizim ülkede yok mesela maalesef?
Kalp simgesi degiştirilebiliyor mu?Bir etkinlik vs. düzenlendiğinde o etkinliğin hashtagi kullanıldığında bu tarz animasyonlar çıkıyor. Yeni olan bir durum değil.
Birkaç günlüğüne o etikete sahip tweetler animasyonlu beğeniye sahip olabiliyor. Yani evet.Kalp simgesi degiştirilebiliyor mu?
Süper uygulama yapmayı planlıyor Twitter tamamen değişecekKonustugumuz Klasman Twitter evet Tesla ve digerleri basarı niteliminde ama suan kafasındaki yaptırımlar kestirmek zor ızlıcez Görücez.
Twitter kullanmıyorum zaten neyse ??Birkaç günlüğüne o etikete sahip tweetler animasyonlu beğeniye sahip olabiliyor. Yani evet.
Patronun kim olduğunu göstermeye çalışıyorsa ilginç bir yol tercih ediyor ?Adam bildiğin oyuncak etti platformu iyi mi? Tek sosyal medyayı doğru düzgün kullanmış olduğum bir platformdu ama artık ilginç bir yer olmaya başladı.
Çok fazla ego mevcut. Kullanıcıları bezdirdi patron.Patronun kim olduğunu göstermeye çalışıyorsa ilginç bir yol tercih ediyor ?
Adam zengin, milyarder, deha, playoğlan. Günümüzün Iron Man'ı.Çok fazla ego mevcut. Kullanıcıları bezdirdi patron.
Ego değil de.. Başka bir sıkıntı var çözemiyoruz ??Çok fazla ego mevcut. Kullanıcıları bezdirdi patron.
Adamın IQ 1500, Biz IQ'yü "Ay kü" diye okuyoruz .Ego değil de.. Başka bir sıkıntı var çözemiyoruz ??
Yüksek zekalı diyoz biz ???Adamın IQ 1500, Biz IQ'yü "Ay kü" diye okuyoruz .
Gaza getirme . Adam da zaten para da var Meta'nın teknolojileri de var he he .Metayı da satın al.
Amacım o alsında bitirsin sosyal medyayı.Gaza getirme . Adam da zaten para da var Meta'nın teknolojileri de var he he .
Süper uygulamaEgo değil de.. Başka bir sıkıntı var çözemiyoruz ??