- Reaksiyon puanı
- 12,109
Evet gençler neler kullanıyorsunuz dökülün bakalım
İos ve Android hangi uygulamayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz?

Twitter uygulaması hangi uygulamaları kullanıyorsunuz diye sormuştum ama karışık oldu galiba .Soruyu anlamadım.
Nasıl hangi uygulama abi?Evet gençler neler kullanıyorsunuz dökülün bakalımİos ve Android hangi uygulamayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz?
Abi zaten verilerimiz Google'ın elinden geçiyor. Üçüncü parti uygulamalara verileri vermeye gerek yok bence.Ne diyin size şimdi markette resmi Twitter uygulaması haricinde tonla üçüncü parti uygulama daha var. Ücretli veya ücretsiz.ikinizin yorumundan anladigim resmi uygulama harici uygulama bilen yok.
Hocam en özgür haber kaynağı. Neden gereksiz gelsin ki?Ben resmi olanı da kullanmıyorum. Gereksiz geliyor Twitter bana.
Haber kaynağı olarak değil de çok fazla saçma sapan hastaglar duyar kasmalar vs oluyor. Ondan dolayı hiç indirmedim indirmeyi de düşünmüyorum. İyi tarafları var tabiki bazı şeyler Twitter sayesinde oluyor ülkemizde.Hocam en özgür haber kaynağı. Neden gereksiz gelsin ki?
Tumblr kullanıyorum gayette memnunumEvet gençler neler kullanıyorsunuz dökülün bakalımİos ve Android hangi uygulamayı kullanıyorsunuz memnunmusunuz?
AMOLED ekranlı bir telefona sahipseniz Loş yerine Işıklar kapalı seçin ki koyu tema adı altında koyu gri/mavi tonları yerine gerçek siyahı vererek AMOLED'in piksel kapatma özelliğinden yararlanabilsin.Nasıl hangi uygulama abi?
Resmi android uygulamasını kullanıyorum. Loş modda kullanıyorum. Memnunum.
![]()
X (Formerly Twitter) - Apps on Google Play
Breaking News & Social Media | Now with Grok AI to explain postsplay.google.com
İsmi bile saçma yaaaaay ne ya?1 Ay önce Yaay'ı dendim. Pek sarmadı. Genelde Resmi uygulamayı kullanıyorum.
Ekran amoled ama simsiyah akmıyor. Sevmiyorum.AMOLED ekranlı bir telefona sahipseniz Loş yerine Işıklar kapalı seçin ki koyu tema adı altında koyu gri/mavi tonları yerine gerçek siyahı vererek AMOLED'in piksel kapatma özelliğinden yararlanabilsin.