metinogtem
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba...
Sitenin Adı :
Twitterda takipçi sayılarını artırmak isteyenler benim yaptığım siteye girip takipçi sayılarını artırabilirler..
Bizzat kodlamasını kendim yaptım ... Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve siteyi PHP , AJAX , Twitter API , MYSQL , JQUERY , HTML , kullanarak yazdım..
Site Twitter şifrenizi asla istemez...
Site mantık olarak karşılıklı takip sistemiyle çalışıyo...
İlk kayıt olduğunuzda size 200 puan veriyorum... (ilk olacaklara extra puan verebilirim
) Kendinize 1-10 arası öncelik puanı veriyorsunuz ve o puana göre daha önde görünüyorsunuz...
Ayrıca her saat sitenin tanımı olan Tweet göndererek 50 puan alabilirsiniz..
Site ingilizce : Çünkü dünya geneli kullanılsın istedim..
About sayfasından benim hakkımda bilgileri görebilirsiniz ve Mail-us bölümünden bana isteklerinizi ve sorunularınızı yöneltebilirsiniz...
Site yeni ... Siteye giriş yaparak desteklerinizi bekliyorum..
Teşekkürler
Sitenin Adı :
Twitterda takipçi sayılarını artırmak isteyenler benim yaptığım siteye girip takipçi sayılarını artırabilirler..
Bizzat kodlamasını kendim yaptım ... Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve siteyi PHP , AJAX , Twitter API , MYSQL , JQUERY , HTML , kullanarak yazdım..
Site Twitter şifrenizi asla istemez...
Site mantık olarak karşılıklı takip sistemiyle çalışıyo...
İlk kayıt olduğunuzda size 200 puan veriyorum... (ilk olacaklara extra puan verebilirim
Ayrıca her saat sitenin tanımı olan Tweet göndererek 50 puan alabilirsiniz..
Site ingilizce : Çünkü dünya geneli kullanılsın istedim..
About sayfasından benim hakkımda bilgileri görebilirsiniz ve Mail-us bölümünden bana isteklerinizi ve sorunularınızı yöneltebilirsiniz...
Site yeni ... Siteye giriş yaparak desteklerinizi bekliyorum..
Teşekkürler