Twitter Paralı Olabilir

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Mikro blog servisi Twitter, yakın gelecekte fatura koçanlarını masaya çıkarabilir. İşte Twitter kurucusunun son açıklaması.

Ülkemizde yeterince yaygınlaşamasa da, dünya genelinde fenomene dönüşen Twitter servisi, yakın gelecekte kurumsal kullanıcılardan para talep edebilir. Twitter kurucularından Biz Stone, servisteki şirket hesaplarının ücrete tabi tutulması gerektiğini belirtti.
Ayrım Nasıl Yapılacak?
Her geçen gün daha fazla şirketin Twitter kullandığını ve çalışanların da bunu takip ettiğini ifade eden Stone, bu deneyimi daha verimli hale getirmek için yöntemler belirleyip, kurumsal hesapları ücrete bağlayabileceklerini söyledi.
Son kullanıcılardan abonelik ücreti alınması ise elbette söz konusu değil. Ancak Twitter'daki çoğu şirket hesabı sahibinin, kişisel gelişmelerini de aynı hesap üzerinden yürüttüğü düşünülürse, Twitter'ın bu ayrımı nasıl belirleyeceği soru işaretleri oluşturuyor.
:: Twitter kullanıyor musunuz?
Bilgi İçin : Twitter
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

sarp159

Asistan
Katılım
27 Nisan 2008
Mesajlar
471
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Aslında ülkemizde yaygın değil ama bende kullanıyorum açıkcası.Bir bakmışsınız twitter facebook u sollamış.Zaten facebook ta sıktı desem yeridir.Aynen sayın Recep İvedik'in dediği gibi:
Salif abi sen Facebook'a üye misin?
Yok değilim ama iyi bir şeyse olabilirim.
Yok ya artık çok amele kaynıyor bende çıkacağım...:)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla Alex1024 haklı.Görünüşe baklırsa bireylerden ünlülerden vs. ücret alımı söz konusu değil.
 
Üst