Twitter mı? Facebook mu?

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
twitter.com
facebook.com

Hangi daha iyi sosyal paylaşım sitesi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İkisinide sevmem ama AntiFacebook çu olduğum için Twitter tabikide. Anket açılırsa iyi olur. Ama şu şık da olsun. ''Kiss my ass Facebook'' :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
facebook daha kapsamlı bir site , twitter ise daha basit kaçıyor , facebook derim , ama facebookunda tadı kaçtı girip video izliyorum genelde , apaçiler şuan için twit i tam olarak ele geçiremediği için ortamı fena değil (:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
FAcebook sadece oyun oynama sitesi bana göre :)

Wild ones misal :D

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Facebook,Myspace,Twitter,Formspring.me çevresi olana güzel.

Yoksa abazalık ve magandalık için kullanılıyor

Ben özellikle Twitterı ve formpringi gereksiz buluyorum..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
facebook u abazalar kaplamış durumda twitter denene de tam adapte olamadım ama şimdiden
Following 395 :D

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Tabi ki facebook. Kullanmasını bilene.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Bence Facebook.. Twitter' a ısınamadım nedense.

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
facebook video upload var
mp3 upload var
resim upload var

twitter bunlardan hangisi var.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Twitter pek sarmıyo. Bence Facebook . Paylaşım bakımından daha zengin içerik sağlıyor çünkü.

Reaksiyon puanı
189
İkisini de çok severim :) Twitter biraz daha RSS mantığındaki gibi. Görmek ve takip etmek istediğiniz kişi veya kurumları takip edebiliyorsunuz. Bir çok kişi ve kurum ilk bildirilerini genelde twitliyor. Facebook'dan daha fazla kullanıyorum desem yeridir :)

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
facebook da bir seviye yok ama şuan twitter da belli seviye yakalanmış gibi gözüküyor birde ünlü kişiler (devlet adamlarından sanatçıya kadar) twitter da yazıyorlar ve takib edebiliyorsun oyum twitter a gidiyor

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
twiter bana platonik bir aşk tarifi veriyor, facebook ise daldan dala atlayan bir maymun misali (şıpsevdi)

UzmanWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook herkes tarafından benimsenen bir site.Twitter o seviyeye gelemedi henüz.Bence de facebook

saiLoRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabi ki twitter facebook iyice saçmaladı bi arkadaşımı tanıyorum ortak arkadaşımız yok eklemeye çalışıyorum izin vermiyor. Bu kişiyi tanıyor musunuz diyor ama tek seçenek veriyor mesela böyle dandik durumları da var. rahatsız edici davranışlarda bulunuyormuş. ahmak bari ekleme sınırı koy ortaya. bence twitter ve daha da gelişecektir. Oyum twitter a

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İkiside birbirinden saçma. Ama hangisi daha saçma derseniz kesinlikle Twitter. Yok böyle saçma olan bir site daha. Facebook' ta hiç olmazsa video paylaşabiliyorsun, anlık sohbet yapabiliyorsun ama Twitter sadece odun gibi yazı yaz. Hayatımda gördüğüm en saçma sitelerden biri Twitter :mad:

bilgiyes

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İkiside birbirinden saçma. Ama hangisi daha saçma derseniz kesinlikle Twitter. Yok böyle saçma olan bir site daha. Facebook' ta hiç olmazsa video paylaşabiliyorsun, anlık sohbet yapabiliyorsun ama Twitter sadece odun gibi yazı yaz. Hayatımda gördüğüm en saçma sitelerden biri Twitter :mad:

Arkadaşa katılıyorum bence bide böle siteler tutuluyor üzülüyorum

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
demekki twitteri kullanmasını bilmiyorsunuz.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
dünyanın en çok tıklanan googleden sonra geliyor facebook.böylesine ünlü ve sınırsız bir sosyal paylaşım sitesinde gereksiz ve saçma insanların olmamasını düşünmek son derece ütopik olur. önce çık ta çevrene bir bak. SANA MI KALDI FACEBOOKUN TERBİYESİ.