Twitter hastası Shaq!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
5829_B_shaq032.jpg

NBA oyuncuları ve coachları arasında popülaritesi hızla artan Twitter, maç aralarında dahi oyuncular tarafından sıkça kullanılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Milwaukee Bucks forveti Charlie Villanueva'nın Boston Celtics ile oynanan maçın devre arasında soyunma odasında, cep telefonu üzerinden Twitter sayfasını güncellemesi sonrası disipliniyle bilinen head coach Scott Skiles'ın tepkisini çekmişti.

Ancak Shaq bu konuda daha şanslı görünüyor zira süper yıldızın head coachluğunu yapan Alvin Gentry, kendisi gibi Twitter hesabına sahip olan O'Neal'ın bu davranışı için "25 sayı, 11 ribauntla oynadığı sürecek istediği her şeyi yapabilir. Twitter da kullanabilir, Facebook da, Myspace de..." diyerek onay verdi.

Bu arada Villanueva da, NBA'de Twitter trendini başlatan isim olduğunu iddia etti.

Dünya genelinde popülaritesi hızla artan Twitter, üyelerinin anlık olarak durumlarını yazabildiği anlık bir blog sitesi görevini görüyor.

KAYNAK

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ama aklı twitterda kalırsa maçta başarılı olamaz bu faktörü düşünmek lazım.

cerviheus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
twitter neden türkiyede başarılı olamadı ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yabancılar Türkiye iç pazarlarını ele geçiremeyecek.
Yani Çinler nasıl geçirdi biz kendimiz üretiyorken hep çin malı artık işte bunun gibi olmasın diye başarılı etmedi bizimkiler twitteri.:D(Atıyorum)

Zican4594

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam Maçları Aldırıcaksa Arada Adulta Bile Girer Kimene :D:D:D

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
twitter neden türkiyede başarılı olamadı ?
Türkçe dil desteği küçük bir oran olarak gösterilebilir ayrıca video paylaşımları v.b. durumlar olmaması olabilir. Bu günde bir Türk dizide gördüm adam twitter hastasıydı belki bu tarz diziler sayesinde daha de çok yayılır.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
AliA, bir moderatör olarak en çok senin dikkat etmen lazım.

coach nedir ya? SÖYLER MİSİNİZ BANA?!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

Haberi hazırlayan, derleyen ben miyim?

Türk basketbolunda bile hala antrenör yerine coach deniliyor. Sen git bunları bu şekilde konuşanlara söyle. Konuyu da dağıtmayalım mümkünse.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47

Hassasiyetini kutluyorum ama adres Alia'dan çok konunun sahibi olsa gerek Jaqi. Ayrıca ingilizce hayatımıza çok girdi artık. Misal takma ismine bak...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Haberi hazırlayan, derleyen ben miyim?

Türk basketbolunda bile hala antrenör yerine coach deniliyor. Sen git bunları bu şekilde konuşanlara söyle. Konuyu da dağıtmayalım mümkünse.

AliA, onlar kendilerini köprüden atıyor diye sen de atmak zorunda mısın? Sen koç yaz kardeşim, değişikliği sen başlat. Dünya seni değiştirmesin, sen dünyayı değiştir.

Hassasiyetini kutluyorum ama adres Alia'dan çok konunun sahibi olsa gerek Jaqi. Ayrıca ingilizce hayatımıza çok girdi artık. Misal takma ismine bak...

Ben AliA'nın bu konuyu yazmadığını biliyorum. Yazarken değiştirebilirdi, en azından şimdi değiştirmesini bekliyorum.

Benim kullanıcı adım hiçbir dile mensup değil. Anlamsız karakterlerden oluşturulmuş kısa bir metin olarak hayal et bunu. Bin kez açıklama yaptırmayın insana. Neden "q" harfi olduğunu da açıklamıştım, bir kez daha açıklayayım.

O harfler telefonların üzerindeki alfabe diziliminden çıkarıldı tarafımca. Şöyle:

J: 10
E: 5
A: 1
Q: 17
U: 21
A: 1
R: 18
E: 5
S: 19

Bunu açıklamaktan cidden sıkıldım. Bu sayıları çeşitli Matematiksel denklemler sonucu elde etmiştim. Derste sıkıntıdan ne yapacağımı düşünürken, mesaj atarken sayıları takip ettim. Harfleri yazdım, bazılarını çiftledim ve bu saçma (bana göre kutsal) kelimeyi elde ettim. 2 yıl önce bir b*k yemişim, afedersiniz. Sırf kullanıcı adım sebebiyle Türkçe'yi savunduğumda alyenmişim (Bkz: alien) gibi davranılıyor bana karşı. Beni (haksız yere) değiştirmeye çalışacağınıza, siz değişin. Bu yaşımda Türkçeme verdiğim değer için kendimle gurur duyuyorum. Kalanları ise istemsiz kıskançlık ve çekememe olarak algılıyorum. Keşke çamur atacağınıza takdir etseydiniz ki takdire ihtiyacım olmadan dilimi savunabilmenin mutluluğu içindeyken, ettiğiniz takdirleri en fazla tuvalet kağıdı yapabilirdim.

Özür dilerim, konu dağılmasın, kimse de kırılmasın. Son mesajımdır konuya.

AliA, bir daha senin açtığın bir konuda görüş belirtmeyeceğim Türkçe konusunda.

Saygılar, iyi akşamlar.