Twitter Benzeri Site

Rozarin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.incitter.net gibi aynı bir site kurucam kim kurabilir acaba. veya nasıl kurabilirim. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bu işler tek olacak işler değil bana sorarsan..
deneyimli bir kaç arkadaş bulup her an o site ile yatıp kalkmalısınız..

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
twitter varken benzeri siteye kimse girmez. milyonlarca dolar verilip kurulan siteler bile bunu beceremiyorken pek şansın olduğunu düşünmüyorum. hangi altyapıyı kullanırsan kullan. internet artık insanların alışkanlıklarına göre az çok şekillenmiş görünüyor.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İnşallah istediğini gerçekleştirirsin ancak bana sorarsan benzeri yerine özgün fikirler her zaman daha iyidir.Bu fikirlerin hepsinin de tutacağı garanti değil ancak deneme yanılma ile olur kanaatimce.Yine benzeri yerine en azından twitterın sunmadığı şeyler de olabilir.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bence yapmaya çalış. Belki aklına başka iyi fikirler gelir

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir tane script var onu ftp'den host'a atınca bi admin adı ve şifresi giriyorsun ve aynen facebook benzeri bir site sahibi oluyorsun. bütün olay 15dk filan sürüyor. ama çok boş bir iş sonuçta kurduğun siteyi kimse kullanmayacak ;)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence kurmuşsunda reklam bile yapıyorsun.
Ön yargılı olabilirim ama ne yapayım ben buyum.

paw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tarz sitelerde önemli olan iyi tanıtım yapılması.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İncisözlüğü çok severmişim gibi birde inci sözlüğün sitesinin reklamını yapıyor burada.

selenyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twitter gibi bi olay varken pek kullanıcın olmaz ama yinede sen bilirsin..:closedeyes:

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu tür iştiraklerin tutması yada tutmamasının çok önemli olmadığını; önemli olanın iyi yada kötü,az yada çok ortaya birşeyler konulabilmesi için cesaretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde ilerde daha güzel daha yaratıcı daha özgün fikirler ortaya konulabilir...Yoksa bu tür işlerde bireyin daha ilk atılımında tüm cesaretini kırarak, ona olumsuzluklar aşılayarak yapamayacağı fikrini bilinçaltına ilettiğimizde ne yazıkki gelecek nesillerimiz yalnızca kendisine sunulanla idare etmeye alıştırılıyor.. Bunu kimse lütfen üstüne alınmasın...Bir eğitimci kimliği ile özeleştiri yapıyorum. Bizim bir eğitimci olarak, bir veli olarak çocuklarımıza gençlerimize destek olmamız cesaretlendirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum..

Nasılsa Microsoft var diye Apple, Google çalışmasaydı onlar ortaya çıkmazdı. Facebook geldi diye Twitter aman ya tutmaz deseydi, hele onlar varken friendfeed son dönemlerde pinterest... Yani kararlı ve çalışkan olduktan sonra inş. bir Türk projesi de dünya markası haline gelebilir, gelenlerde az çok vardır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi sosyal ağda 3 şeyi unutmayacaksın 1. işlev 2. tasarım 3. tanıtım "ki en zoruda tanıtımdr çnkü insanlar o siteye girdimi iletişim edecek insan bulmalı ama ben girdimmi eğer üye olan arkadaşım yok ise ne etsinler sosyal ağı"

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Premium üyelikleri ucuz bi upload sitesi kur bunu kurcağına :) bizde o siteden upload ederiz bide bi iki hayır duası alırsınız

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benzeri iş kaymaksız yoğurt gibidir sen yoğurt yaparsın kaymağını başkalarından alacaklarına hazır kaymaklı yoğurt u tercih edilir

crossia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğin twitter'in çakması gibi olmuş bence farklı bir arayüz kullanmalısınız!

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tam olarak bir fikrin yok galiba ama madem çakma yapmayın diyorşunuz bari bir fikir sunun .Ilk fikir benden ;Her platformdan video yüklenebilecek ve her platform dan seyredilebilecek bir video paylaşım Sitesi slogan da şu 1dakika ,video sınırı bir dakika olacak kişi anlatmak paylasmak istediği herşeyi bir dakikalık video ile anlatacak tutarmi tutmaz mi bilmiyorum ama böyle bir fikir geldi aklıma.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Twitter varken kimse gelip girmez google + 'da facebook'a rakip olarak geldi neredeyse onlarda başaramıyorlardı microsoft'un kurdugu so.cl ortada kimse girmiyor yani böyle bir siteye gerek yok kur bir blog makale yaz şansın daha fazla olur

narnia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitter benzeri kurarsan tabii ki iş yapmaz. Instagram, Pinterest vs gibi özgün birşey bulman lazım. Google bile Wave, Plus vs derken dikiş tutturamadı.