Twitch kaynak kodunun tamamının, kullanıcı yorum geçmişinin ve ayrıntılı finansal kayıtların anonim bir bilgisayar korsanı tarafından çevrimiçi olarak yayınlandığı bildiriliyor.
Yakındaya kalmadan ortaya çıktı zaten. 2019-2021 en çok kazananlar.En sondaki kısım dikkatimi çektiYakında X yayıncı 2019'dan beri şu kadar kazanmış vs. diye görmeye başlarız forumlarda
Tabi bu bilgiler doğruysa
Yılların wtcN'ı kazana kazana bu kadar mı kazanmış? 2 katını beklerdim.Yakındaya kalmadan ortaya çıktı zaten. 2019-2021 en çok kazananlar.
Elraenn: 511062 $
Jahrein: 364441 $
Kendine Müzisyen: 312742 $
wtcN: 255411 $
Pqueenn: 242248 $
Bu para kemiksiz hali. Bağışlar dahil değil. Paranın yarısı Twitch'e, kalan paranın yüzde 15'i de vergi. Sponsorluklar, bağışlar ve YT'dan gelen paraları da işin için katarsak baya iyi para.
Bu para 2019-2021 arası kazanılanlar. Ferit bence çok izlenmiyor artık ilk üçe göre. Onun sponsorluk işleri daha ağır basıyor gibi.Yılların wtcN'ı kazana kazana bu kadar mı kazanmış? 2 katını beklerdim.
Bir dönem "Twitch mafyası" olarak ifade edilen, en çok sözü geçenlerdendi Ferit ama şu anda durum bu şekilde değil tabii. Pandemi öncesi sağlam içeriklerle geliyordu ama şu an Elraenn, Müzisyen, Pqueenn daha ağır basıyor. Kemal de Ferit'ten çıkma zaten.Bu para 2019-2021 arası kazanılanlar. Ferit bence çok izlenmiyor artık ilk üçe göre. Onun sponsorluk işleri daha ağır basıyor gibi.
Son yıllarda bu tarz büyük yayıncıları takip etmediğim için ne olduğunu bilemeyeceğim ama izlenme sayılarına baktığım zaman Ferit'in bir tık geriye düştüğünü gözlemledim sadece. Bu süreçte abonelik ücretinin yerelleşmesi ile olan küçük yayıncılara oldu onlara üzülüyorum ben.Bir dönem "Twitch mafyası" olarak ifade edilen, en çok sözü geçenlerdendi Ferit ama şu anda durum bu şekilde değil tabii. Pandemi öncesi sağlam içeriklerle geliyordu ama şu an Elraenn, Müzisyen, Pqueenn daha ağır basıyor. Kemal de Ferit'ten çıkma zaten.
Twitch bildiğim kadarıyla büyük yayıncılardan daha az komisyon alıyor yani %50 den azını kesiyordurYakındaya kalmadan ortaya çıktı zaten. 2019-2021 en çok kazananlar.
Elraenn: 511062 $
Jahrein: 364441 $
Kendine Müzisyen: 312742 $
wtcN: 255411 $
Pqueenn: 242248 $
Bu para kemiksiz hali. Bağışlar dahil değil. Paranın yarısı Twitch'e, kalan paranın yüzde 15'i de vergi. Sponsorluklar, bağışlar ve YT'dan gelen paraları da işin için katarsak baya iyi para.
Türk yayıncılarda öyle bir şey var mı bilmiyorum o dediğin olay daha çok büyük yayıncılara yapılıyor. Büyük yayıncıdan kastım o listede 2 ile 9 milyon arası kazanarak ilk 20'ye giren yayıncılar bu arada.Twitch bildiğim kadarıyla büyük yayıncılardan daha az komisyon alıyor yani %50 den azını kesiyordurNereden baksan iyi para