Twilight Çılgınlığı

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ÜLKEMİZDE DE GÖSTERİLEN TWİLİGHT’IN İKİNCİ FİLMİ GÖSTERİME GİRDİĞİ İLK GÜN 70 MİLYON DOLAR GİŞE REKORU YAPARAK TÜM ZAMANLARIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN FİLMİ OLDU
f416a27d73442ac654ec892be5ead619.jpg

Gençbir kızın 108 yaşında olan ancak 17 yaşında görünen bir vampirle aşkını anlatan Alacakaranlık filminin devamı “Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay”, Türkiye’de de gösterimde.

Aylardır heyecanla beklenen Kristen Stewart ile Robert Pattinson’ın baş rollerinde oynadığı “Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay” (The Twilight Saga: New Moon) filmi gösterime girdiği ilk günde hasılat rekorları kırdı. Film, ilk gün sadece Amerika ve Kanada’da 70 milyon $ gişe hasılatıyla Batman serisinin “The Dark Knight” filmini bile geride bıraktı. Tüm zamanların tek günde en çok hasılat yapan filmi 50 milyon dolara mal oldu. Filmin hafta sonu hasılatının 120 milyon dolara ulaşması bekleniyor. Dünya genelinde ise hafta sonu hasılatının 150 milyon dolara ulaşması tahmin ediliyor. Bu da yeni bir rekor anlamına geliyor. Ancak filmi gördüğü ilginin yanında Vatikan tarafından da eleştiri aldı. Vatikan, “Bu film gençliği yoldan çıkartacak. İçeriği tamamen boş ve tehlikeli” uyarsında bulundu.

Kaynak

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
“Bu film gençliği yoldan çıkartacak. İçeriği tamamen boş ve tehlikeli"

Gençlik bir filmle yoldan çıkacaksa, gençlik boş ve tehlikelidir zaten.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Sinema çekimi çıktı :D Daha iyi bir sunum bekliyorum :)

İlk filmi beğenmiştim

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
vatikan aşk-ı memnun u izlese kim bilir nasil yorum yapar :D

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Bu filmdeki Vampir zibidilerin, tez Van Hellsing ve Dracula ile karşılaşmasını tehmin ediyorum. Vampir konseptini rezil ettiler be.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bu filmdeki Vampir zibidilerin, tez Van Hellsing ve Dracula ile karşılaşmasını tehmin ediyorum. Vampir konseptini rezil ettiler be.

Katılıyorum.

Seksi vampir mi olurmuş? Ayrıca Robert Pattinson'ın da gerçekte eşcinsel olduğunu hatırlatmamıza gerek yok sanırım.

En seksi erkek bir eşcinsel! Eşcinselleri ezmek gibi olmasın, çok yakın bir arkadaşım da eşcinseldir ama yani bu iş milyonlarca kızın bir eşcinselin oynadığı role tapmasına gelince orada dur derim be. :unsure:

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Katılıyorum.

Seksi vampir mi olurmuş? Ayrıca Robert Pattinson'ın da gerçekte eşcinsel olduğunu hatırlatmamıza gerek yok sanırım.

En seksi erkek bir eşcinsel! Eşcinselleri ezmek gibi olmasın, çok yakın bir arkadaşım da eşcinseldir ama yani bu iş milyonlarca kızın bir eşcinselin oynadığı role tapmasına gelince orada dur derim be. :unsure:

Ya bi kıza dedim o adam eşcinsel neden bu kadar seviyosun ki?
"Bella'yla birlikte oldu o adam" deyince, dumur oldum:blink:

Ben de gideceğim bu filme..

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
şu filme herşeyi diyinde vampir filmi demeyin be kardeşim
güneşte dolaşan vampir mi olur
biz Angel ile büyüdük
benim gözümde en baba vampir David Boreanaz'dır
ondan sonra da james masters(spike)

bkz Angel
angel1.jpg

Angel ve Buffy
angel_l.jpg

43520-angel_buffy.jpg

spike5607.jpg

spike ve drusilla

BuffyDruSpike.JPG

spike.jpg

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ben bi türlü sevemedim şu filmi ama bi arkadaşım var psikopatlık derecesinde seviyor 3 defa bütün kitaplarını bitirdi 15 - 20 defa filmini izlemiş :D anlamak zor :mellow:

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Baayanların bu filmde baya istekli olduğunu gördüm ve duydum. Galiba erkek güzeli! vampirimizin yaşadığı romantizm dikkatlerini cezbediyor. Aksiyon ile de erkekleri çektiler. E tabi önceden gelen bir hikayesi de olunca gişeler dolup taşıyor haliyle :)
Saçmalık için lütfen ayrı bir konu açın. Zira bu başlık, o konuda yapılan eleştirileri kaldıramaz bile :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben bi türlü sevemedim şu filmi ama bi arkadaşım var psikopatlık derecesinde seviyor 3 defa bütün kitaplarını bitirdi 15 - 20 defa filmini izlemiş :D anlamak zor :mellow:

arkadaşın ablamı tanıyor mu acaba :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu film resmen saçmalıktan ibaret millet zaten nerde saçma orda birikiyo e bizim türk insanlarımızda Aşk girince işin içine unutulmaz yapıyolar sağolsunlar filmi ,saygılar...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
DÜnya kurdun ve adamlarının cazibesini yeni keşfetti. biz bunlarla doğduk ya.. Dünya çok geriden takip ediyor bizi çokkkk... :)

bozkurt.jpg

bozkurt1.jpg

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Artık üstüne para verseniz izlemem bu filmi. Ne dandik bi senaryo ne basit ilişkiler. Gençlik nerede gereksiz şey var orada.

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben maalesef gittim aşırı berbat bir film hiç tavsiye etmiyorum paranıza yazık olmasın..

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yani cokda güzel değil okadar gişe yapılmasının nedeni zamanın uzun olması