Öneri TV Yerine Projeksiyon Aldım

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Herkese merhaba,

Uzun zamandır aklımda olan bir şeyi gerçekleştirdim ve televizyon yerine daha farklı daha cazip bir arayışın ardından kaliteli bir projeksiyon almaya karar verdim.
Epey araştırdım ve LED lambalı olanların daha az enerji harcayacağını, buna bağlı olarak soğutma gücünün az olup daha sessiz çalışacağını düşündüm. Tabi parlaklık da önemli, en az 1.000 ANSI olmalı ki parlaklık bir nebze olsun tatmin etmeli. LED lambalarda zaten çok ANSI değeri olmuyor.
Elbette kendi WiFi'si ve uygulama arayüzü olmasının da etkisiyle Viewsonic M2e aldım.

Cihazın arayüzü ve kablosuz ağ desteğinin projeksiyonda hiçbir işe yaramadığını fark ettim; zira çok az uygulama var ve Netflix bile yok içinde. Mi Tv Stick bağlayarak kullanıyorum. Yine de ekran konumunu dört köşeyi ayarlama gibi özellikleri güzel. Kurulum yerini bulmak biraz zor oldu, zira çaprazdan yansıtmak hiç ama hiç keyifli değil. Dört köşe ayarlansa bile siyah ışık onun çaprazdan yansıdığını hissettiriyor ve güzel olmuyor. Ama dik yansıtacak bir düzenek bir yer ayarlayabilirseniz gerçekten hakkını veriyor.
Dipnot: Gündüzleri ve akşam lamba altında gerçekten çok kötü, ama karanlıkta sinemadan bile güzel tam anlamıyla efsane oldu sanki.

Yorumlarınızı bekliyorum.

20241104_222655.jpg

20241103_223127.jpg

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Yazdıklarınızı tam anlamadım ama görünüşe göre çok güzel olmuş. Hem de televizyona bir ekrana bakmadığınız için belki de gözlerinize zararlı degildir. ( Belki de zararlıdır bilemiyorum:d) Değişik yollar denenmesini çok severim. Televizyondan daha ucuz olmuştur umarım. Gündüz güzel göstermemesi ise büyük bir sorun. Her şekilde hayırlı ve uğurlu olsun. Siz de akşamları izlersiniz büyük oranda.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Televizyonun iki katı pahalılıkta bu arada 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Televizyonun iki katı pahalılıkta bu arada 😂