Playstation Manyağı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
başlıktaki gibi PS 5 bağlıcamda
HDMI 2.1’mi ?başlıktaki gibi PS 5 bağlıcamda
evet.HDMI 2.1’mi ?
Web de bulamadım.HDMI 2.1’mi ?
TV’nizin marka ve modelini eksiksiz aratarak TV’nin kendi sitesine girip özellikler bölümünde 2.0’mı 2.1’mi bakarsınız. Şahsen kendi LG televizyonumda öyle.
Marka ve modeli yazar mısınız ?evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Web de bulamadım.
markası samsung ama modelini bulamadım nerden tespit ederim ?TV’nizin marka ve modelini eksiksiz aratarak TV’nin kendi sitesine girip özellikler bölümünde 2.0’mı 2.1’mi bakarsınız. Şahsen kendi LG televizyonumda öyle.
Marka ve modeli yazar mısınız ?
2015 de alınmış.TV’nizin marka ve modelini eksiksiz aratarak TV’nin kendi sitesine girip özellikler bölümünde 2.0’mı 2.1’mi bakarsınız. Şahsen kendi LG televizyonumda öyle.
Marka ve modeli yazar mısınız ?
Kutusundan, kitapçığından veya arkasında varsa bakabilirsiniz. 2015 modelse %90 yoktur ama siz modeli bulabilirseniz bakabiliriz.markası samsung ama modelini bulamadım nerden tespit ederim ?
2015 de alınmış.
Arkasındaki etikete yazarmarkası samsung ama modelini bulamadım nerden tespit ederim ?
2015 de alınmış.
Bu model hocam Samsung UE-46F6340 Full HD Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkada RGB yazıyor o ne acaba ?Kutusundan, kitapçığından veya arkasında varsa bakabilirsiniz. 2015 modelse %90 yoktur ama siz modeli bulabilirseniz bakabiliriz.
Evet cihazınız dediğim gibi 2.0 HDMI özelliğine sahip. 3D özellikli HDMI girişi ise 1.4 özellikli.Bu model hocam Samsung UE-46F6340 Full HD Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkada RGB yazıyor o ne acaba ?
kaç hz ?Evet cihazınız dediğim gibi 2.0 HDMI özelliğine sahip. 3D özellikli HDMI girişi ise 1.4 özellikli.
şu monitöre ps 5 bağlanabilir mi ? Asus 24" Vs248h Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daEvet cihazınız dediğim gibi 2.0 HDMI özelliğine sahip. 3D özellikli HDMI girişi ise 1.4 özellikli.
bağlanmaz yani.Evet cihazınız dediğim gibi 2.0 HDMI özelliğine sahip. 3D özellikli HDMI girişi ise 1.4 özellikli.
Televizyon 50 hz ama CMR 200 özelliği yazılımsal olarak 100 hz dolaylarına çıkabiliyor. Bu özellik ne kadar işe yarar tartışılır.kaç hz ?
şu monitöre ps 5 bağlanabilir mi ? Asus 24" Vs248h Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
1080p 60 RTX ultra ayarlar oyun oynarım sanırım ?Televizyon 50 hz ama CMR 200 özelliği yazılımsal olarak 100 hz dolaylarına çıkabiliyor. Bu özellik ne kadar işe yarar tartışılır.
Oynatır ama eğer çatışmalı bir FPS oyununda fazla ümit beklemeyin yoksa üzer.1080p 60 RTX ultra ayarlar oyun oynarım sanırım ?
gta 5 battlefield 1 uncharted gibi aksiyon oyunları oynayacağım 2 aya falan 4k monitör alıcam arkasında RGB olan tv ler 4K değilmiOynatır ama eğer çatışmalı bir FPS oyununda fazla ümit beklemeyin yoksa üzer.
4K olması değil, Hz 50 olduğu için şu şekilde özetleyeyim 50 hz ise ekran, oyunu 50 fps gibi görürsün. Ama belki yazılımsal olarak 70 hz’e falan çıkabilir. Zevk alacak tatta oynarsınız.gta 5 battlefield 1 uncharted gibi aksiyon oyunları oynayacağım 2 aya falan 4k monitör alıcam arkasında RGB olan tv ler 4K değilmi
Bi kağıtın üzerindegta 5 battlefield 1 uncharted gibi aksiyon oyunları oynayacağım 2 aya falan 4k monitör alıcam arkasında RGB olan tv ler 4K değilmi
yazılımsal olarak 100 e çıkıyor zevk alırım herhalde4K olması değil, Hz 50 olduğu için şu şekilde özetleyeyim 50 hz ise ekran, oyunu 50 fps gibi görürsün. Ama belki yazılımsal olarak 70 hz’e falan çıkabilir. Zevk alacak tatta oynarsınız.
bide böyle bi monitör var elimde ama ps 5 bağlanır mı bilmiyorum ? Asus 24" Vs248h Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da4K olması değil, Hz 50 olduğu için şu şekilde özetleyeyim 50 hz ise ekran, oyunu 50 fps gibi görürsün. Ama belki yazılımsal olarak 70 hz’e falan çıkabilir. Zevk alacak tatta oynarsınız.
Alırsınız 100 hz bir TV için gayet yeterli bir seviye ??Bi kağıtın üzerinde
yazılımsal olarak 100 e çıkıyor zevk alırım herhalde
bide böyle bi monitör var elimde ama ps 5 bağlanır mı bilmiyorum ? Asus 24" Vs248h Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
iyi bari gta 5 battlefield 1 uncahrted 4 falan RTX olarak ultra 1080p 60 fps oynuyacağım battlefield 1 5 fps benim sistemde gta 5 1080p 20 fps oda en düşük de babam bu ay sonu alacak.Alırsınız 100 hz bir TV için gayet yeterli bir seviye ??
Zaten elinizde HDMI girişli bir monitör varsa bağlanır ancak Laptoplar hariç. Laptop ekranı kasayla birlikte çalışır bağımsız değil.Bi kağıtın üzerinde
yazılımsal olarak 100 e çıkıyor zevk alırım herhalde
bide böyle bi monitör var elimde ama ps 5 bağlanır mı bilmiyorum ? Asus 24" Vs248h Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sanırım bu konuda biraz yenisiniz. Çok normaldir. Şunu söyleyeyim bir PS5’de Gta 5 1080P’de 20 fps değil, 60 fps ve üzeri oynarsınız en düşük ayarlarda.iyi bari gta 5 battlefield 1 uncahrted 4 falan RTX olarak ultra 1080p 60 fps oynuyacağım battlefield 1 5 fps benim sistemde gta 5 1080p 20 fps oda en düşük de babam bu ay sonu alacak.