Tv kartı hakkında soru

docea37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Trabzonda "8. katta" yurtta kalıyorum bu linkteki cihazı almayı düşünüyorum. Sizce bu cihaz nasıl ayrıca 8. kattan çeker mi

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hiç bir işe yaramıyacağına emin olabilirsin. Bırak Trabzon'u İstanbul'da bile bu tarz cihazlarla adam akıllı yayın alamazsın.

Bu cihazlarda önemli olan tunerin kalitesi. Bu cihazda bit kadar tuner var iyi olmasını beklemek, kırmızı kar yağmasını beklemek gibi bişey.
Çok iyi çeken bir anten + yükseltici bağlamalısın ki kart bir işe yarasın.

docea37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir işe yaramıyacağına emin olabilirsin. Bırak Trabzon'u İstanbul'da bile bu tarz cihazlarla adam akıllı yayın alamazsın.

Bu cihazlarda önemli olan tunerin kalitesi. Bu cihazda bit kadar tuner var iyi olmasını beklemek, kırmızı kar yağmasını beklemek gibi bişey.
Çok iyi çeken bir anten + yükseltici bağlamalısın ki kart bir işe yarasın.
hocam o yüzden dijital alamıyorum zaten yurtta anten v.s sıkıntı. peki fiyatı uygun önerebileceğiniz analog bir cihaz var mı ?

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam avertv tv kartı konusunda en iyilerden birisidir. kesinlikle kaliteli ürünler üretir. eğer olduğun yerden normal tvler iyi karasal yayın alabiliyorsa bununla da yayın alırsın ancak az daha fazla vererek aynı firmanın daha kaliteli ürünleri var. hatta bağlayacağın bilgisayar eğer masaüstü ise pci kartları tavsiye ederim. 3 sene kadar kullandım ve çok memnundum. bir de uydu kartlarını incele derim. ama uydu kartında skystar düşün mümkün ise.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hocam o yüzden dijital alamıyorum zaten yurtta anten v.s sıkıntı. peki fiyatı uygun önerebileceğiniz analog bir cihaz var mı ?

Analog TV kartı kullanmayalı seneler oldu.
En son aldığım analog TV kartını bir kez bile PC me takmadım, sanırım 5-6 senedir kutusunda öylece yatıyor.

Analog yayın alıcı şeylerde önemli olan husus tunerin yani anten kablosunu taktığın yer;
PCI_TV_Tuner.jpg

Metalle kaplı olan yerden bahsediyorum.

Biraz araştırırsan, Philips tunerler iyidir, en kral tuneri Sharp yapar diye binbir tane yorum bulabilirsin...
Zaten eski analog TV kartlarında özellik olarak işte Philips tuner, bilmem ne tuner diye belirtilirdi.

Senin aldığın cihazda parmak kadar hatta daha ufak tuner var. Beklentin yüksek olmasın.

Dediğim gibi adam akıllı çeken iyi bir antenin varsa ve Trabzon da analog yayın sinyali iyiyse, kötü tuner in dezavnatajını ortadan kaldırabilirsin.

Ancak bu cihaz + TV üstüne takılan basit antenler ile TV izlemeyi planlıyorsan, sana internet den TV izlemeni tavsiye ederim.

docea37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Analog TV kartı kullanmayalı seneler oldu.
En son aldığım analog TV kartını bir kez bile PC me takmadım, sanırım 5-6 senedir kutusunda öylece yatıyor.

Analog yayın alıcı şeylerde önemli olan husus tunerin yani anten kablosunu taktığın yer;
PCI_TV_Tuner.jpg

Metalle kaplı olan yerden bahsediyorum.

Biraz araştırırsan, Philips tunerler iyidir, en kral tuneri Sharp yapar diye binbir tane yorum bulabilirsin...
Zaten eski analog TV kartlarında özellik olarak işte Philips tuner, bilmem ne tuner diye belirtilirdi.

Senin aldığın cihazda parmak kadar hatta daha ufak tuner var. Beklentin yüksek olmasın.

Dediğim gibi adam akıllı çeken iyi bir antenin varsa ve Trabzon da analog yayın sinyali iyiyse, kötü tuner in dezavnatajını ortadan kaldırabilirsin.

Ancak bu cihaz + TV üstüne takılan basit antenler ile TV izlemeyi planlıyorsan, sana internet den TV izlemeni tavsiye ederim.
hocam laptopa usb ile bağlayacam bi cihaz almak istiyorum ayrıca yurtların interneti malum google zor girip çıkıyoruz o yüzden netten izleyemiyorum.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
O fotoğraf sadece tuner in ne olduğunu göstermek içindi.

USB den bağlanan daha düzgün kartlar vardır muhakkak, onlara yönelmeni tavsiye ederim.