Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Gördüğünüzde sizi sinir eden bir yazım yanlışı var mı.?
Hayla, deyiştirmekGördüğünüzde sizi sinir eden bir yazım yanlışı var mı.?
Gördüğünüzde sizi sinir eden bir yazım yanlışı var mı.?
NapiyonGördüğünüzde sizi sinir eden bir yazım yanlışı var mı.?
Herkez.Napiyon
Tiren????Herkez
Tiren...
İnsan konuştuğu dili bilmez mi arkadaş!!
Slm nbr kısaltmaları ??seviyom, ediyom, geliyom gibi kelimeler baya can sıkıcı bence
En nefret ettiklerimden??herkez
.......
Katılıyorum. Kısaltmalar aşırı sinir bozucu ?Popüler kültürde kullanılan kısaltmalar (örn: nbr, tmm, eyw, np vb.), "de"nin yazımı ve en sinir olduğum "olacak" kelimesinin "olucak" diye yazılması. Bir de artık şu sık yapılan hataların doğrusunu öğrenin. Bir kere yanlış olur da doğrusunu öğrenince ısrarla yanlış yazmayın. Katletdiniz Türkçe'yi.
"r" konulması gereken yere "r" koymamak ? gidiyom mesela"Herkez" ve "ğ" yerine "y" yazılması.
Herkez herkesin en nefret ettiği yazım yanlışı olma yolunda ilerliyor ??Herkez,hayla,deyiştirmek. Bunlar dışında olan yazım yanlışları dikkatimi pek çekmiyor.
Nabıyon bea Trakyada çokça olan bir durum."r" konulması gereken yere "r" koymamak ? gidiyom mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkez herkesin en nefret ettiği yazım yanlışı olma yolunda ilerliyor ??
Ama o ağız şive yazım yanlışı değilNabıyon bea Trakyada çokça olan bir durum.
Tam onu yazıyordum -yorum yerine - yom yazılması benide sinir ediyor."r" konulması gereken yere "r" koymamak ? gidiyom mesela
Genel olarak herkes aynı şeylere sinir oluyor ???Tam onu yazıyordum -yorum yerine - yom yazılması benide sinir ediyor.
O zaten bariz bir gerçek ayrıca güzel Türkçe konuşanla dalga geçiyoruz biz gerçekten ilginç bir milletiz ??İnsanlar nasıl konuşuyorsa öyle yazıyor. O halde düzgün Türkçe konuşmuyoruz.
Hahahahaha ????Domatez ve patatez diyen kişilerle ilişkimi kesiyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
10u seviyorum yazan var arkadaşlar buna bir dur demeliyiz??Bir ilkokulda konuştuğumuz gibi yazmıyoruz tahtası vardı onu aradım ancak bulamadım. ?
Şiveli yazanlara gelsin. ?