Tuttuğunuz takımı nasıl seçtiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Neredeyse herkesin tuttuğu bir futbol takımı var değilmi?Peki bu nasıl oldu,bu takımları tutmaya nasıl karar verdik.Buyurun sizde başlangıç noktanızı yazın.

Ben başlıyayım 9 kasım 1988 de oynanan neuchatel xamax maçından sonra ben galatasaraylıyım diye ortalıkta sırıta sırıta gezindiğimi hatırlıyorum:)Galatasaray lı olma nedenin o çoşkulu maç tı yani.21 yıl olmuş.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Babam sağolsun :D

Bir ara dedem Galatasaray diye kandırdı beni ama :D Sonunda doğru yolu yine buldum :D:D :lol:

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben kendi takımlarımı tutuyom nasıl oldu derseniz onlar bendeydi zaten :D şaka şaka :D
galatasaraylıyım neden derseniz 6 yaşındayken trabzon sporun hiçbi maçı kazanamadığı günleri görüyodum dayıoğlu gaz verdi bana dedi bu trabzondan bi halt olmaz gel galatasaraylı ol dedi bende oldum ve 12 senedir mutlu mesut yaşıyorum :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İlkokulda takım tutmaya başladık. Bizim zamanımızda samsun'da bir adet vardı. Erkekler Beşiktaş veya Galatasaray'ı, kızlar feneri tutardı. Bizde galatasaraylı olduk. Fenerli arkadaşlar alınmasın. Çocuk aklı işte :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben maçların şifresiz yayınlandığıı sırada bir maç izledim.Daha doğrusu izlemedim taraftarı dinledim.Dayı bu hangi takımın taraftarı dedim.Beşiktaş yeğenim dedi..

O günden beri KArtal'ım...:D...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
adım oktay zaten derelioğlu'ndan dolayı:D baba takımı tabiki gerçi olmasada gene kartal olurdu

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
babam kendi takımının taraftarıolmam için çok çabalamış fakat ben babamın değil başka bir takıma çevreden mi arkadaşlarımdan mı bilemiyorum geçmiim.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Benim adım Aykut...Dolayısıyla tutacağım tek bir takım var....
İsmim konduğu andan başlamış sevdam ölene kadar sürecek inşallah...Biz takım tutarız başarı yada başarısızlık bizim sevdamızı alamaz...
İslam Çupi "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz".... :D
Gönülden bağlıyız renklere yani :D

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir gece rüyama ak sakallı nur yüzlü bir dede geldi. evladım bundan sonra FB yi tutacaksın dedi. bende o gün bugündür koyu bir FB liyim:)

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu tuttuğum takım doğuştan vardı bende bi seçme şansım olmadı diyerek iğrenç bi espriye yapsam mı diye düşünüyorum bu gece vakti yarım akılla. Yapmış bulundum walla.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Babam sağolsun :D

Bir ara dedem Galatasaray diye kandırdı beni ama :D Sonunda doğru yolu yine buldum :D:D :lol:
Benim hikayem de tam tersi.Bir gazoza Beşiktaşlı olmuştum.Beşiktaş'ın efsane olduğu yıllar,1992 sanırım.Kuzenim beni kandırmıştı.Ama bir Türkiye Kupası Finali öncesi babama dedim ki(babam Galatasaraylı'ydı):Eğer bizi yenip kupayı alırsanız Galatasaraylı olacağım.1-0 ve 2-2'lik maçlar sonunda(1993 Finali'ymiş) Galatasaray kupayı aldı ve ben de sözümü tuttum Galatasaraylı oldum.1-2 yıl sürdü hatamdan geri dönmem :mrgreen:

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bizim ailede kimse takım tutmaz. annem, babam, abim futboldan nefret ederler. fakat bense fanatik bir Galatasaray taraftarıyım. benden sonra gelen neslide fanatikleştiriyorum. benden küçük 2 kardeşim var onlarda şuan galatasaraylı :D. yani aileyi 2ye böldüm ben:D. sanırım benim galatasaraylı olmamı kuzen sağladı. çok seviyorum kendisini. demek ki küçükken bana ben galatasaraylıyım sende ol demiş bende olmuşum :D. kıramam onu :D. neyse Allah razı olsun kendisinden. beni en doğru yola götürmüş.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
İslam Çupi "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"....

Heheh buna çok güldüm ya..İslam Çupi amma saçmalamış:D

Bu nasıl bir cümledir..:crying:

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bebekler hayata ilk geldiklerinde dünyayı siyah beyaz görürler.:)
İşte o zamandan beri Beşiktaşlıyım:)

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dayılarım sağolsun bi abim gsli bir abim fbli orta yol bjkli olcak değilim ya :) fb daha samimi geldi bende verdim gitti :)

Alıntı:
aykut5855´isimli üyeden Alıntı
İslam Çupi "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"....

Heheh buna çok güldüm ya..İslam Çupi amma saçmalamış:D

Bu nasıl bir cümledir..:crying:

usta saçmalık değil hakikat büyüklük (!)

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben kendi takımı mı tutarım !!onu bilir ! bunu söylerim....:4: :4: :D:D

secret_girl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim babam cimbomlu küçükken cimboluydum (ama dönek demeyin) sonra en yakın arkadaşım (henüz 5-6 yaşlarındaydım) fenerliydi ben o zaman fanatik değildim o zaman fb taraftarı oldum

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Bizde babamıza sorardık zamanında hangi takımı tutuyosun diye ama o da hiç mi hiç anlamaz sırf takım ismi söyleyebilmek için ''hangisi yeniyo'' gibi güzel bi soru sorardı.
bizde kendi kendimize bulduk doğru yolu.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bi ara TrabzonsporU tutuyordum kandırılmıştım :D sonra abim döve döve cimboma geçirdi :D şimdi hak yolundayım :lol:

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Mehmet topuz bu forumda olsaydı bu konuya ne cevap verirdi acaba onu merak ettim:)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
başlangıcını bilmiyorum valla :D kendimi bildim bileli Fenerbahçe'liyim..

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallaha Trabzon lu olduğum için tutacağım takım doğarken hazırdı :D Özel bir çaba sarf etmedim. :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Benimki Bir Az Komik Ama Mantıklı:

Ben Küçükken Abim Sordu:

Fenerbahçe Mi? Galatasaray Mı?Beşiktaş Mı?

Ben Dedim Bunlar Ne?

Sen Söyle Dedi...

Hangisinin Harfi Çoksa Onu Seçecektim Veee..

Galatasaray 1 Harfle Daha Çoktu Fenere Göre O Gün Bu Gündür Galatasaraylıyım... Doğru Yoldayım

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
6 -7 Yaşına Kadar Fenerliydim ALLAH a Şükür Abimin Sayesinde Doğru Yolu Buldum