Rehber Tutanamayanlar: CD Project Red

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Yıllar önce Witcher'ın 3. serisi ile tanıştığım CD Project RED, yıllarıdır gelişimini ve gelecek olan haberleri beklediğim sayılı üreticilerden biridir. Cyberpunk ile yeni Rockstar olacaklardı fakat firmanın ortaklarının para beklentisi nedeni ile erkene çekilip cilasız, bitmemiş bir yapımı karşımıza çıkarmışlardı. Sonrasında yayınladıkları özür mesajı ise oldukça insanın gözünden puan düşüren önemli etkenlerden biriyidi.

Cyberpunk'ta yaptıklarından dolayı pişmanlığını ve hatalarını kabul edip, özür dileyen firma bugün bir rezalet daha yaparak PC platformunda sıkıntılı çalışan Witcher'ın Next-Gen sürümünü yayınladı. Peşine hiç gecikmeden bir özür ve düzeltme mesajı daha geldi. Ya arkadaşım hani dersinizi almıştınız hiç mi akıllanmadınız ? Cyberpunk'da yaptıkları durumdan sonra hisselerinin diplere çakılması ile meydana gelen haberler ile daha çok anınsa da şuan artış izleniliyor.

Korkum, cesur ve sektörde ki diğer oyunlardan kendini ayrıştırıcak oyunlar ile karşımıza çıkması ve bu durumun tekrar etmesi durumunda adını bir daha hatırlayamayacağımız stüdyo olması.

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
The Witcher 3 ü severim ama 2 nin yeri ayrıdır CD Project 2. Oyunu yeni nesile getirmeli bence

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
3. oyunu satın aldım indirimde 3,3 saat oynamışım sonra bıraktım. Oyun aşırı sıkıcı geldi. Şimdi tekrar yüklüyorum next-gen update geldiği için. Belki hikayeyi bitirebilirim aşırı sıkılmazsam.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
3. oyunu satın aldım indirimde 3,3 saat oynamışım sonra bıraktım. Oyun aşırı sıkıcı geldi. Şimdi tekrar yüklüyorum next-gen update geldiği için. Belki hikayeyi bitirebilirim aşırı sıkılmazsam.
Herkesin zevki ayrı. Oyunu bitirince boşlukta kaldım. :D

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Oyunu ilk aldığım zaman ben o kadar bile dayanamamıştım. Daha sonrasında bir arkadaşım önerdiği için tekrardan şans verdim. Vermez olaydım. Tüm DLC ler dahil bir çok açık dünya görevi bitti.

Sadece biraz sabır.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Herkesin zevki ayrı. Oyunu bitirince boşlukta kaldım. :D
Aynen öyle. İnsanlar red dead redemption 2 yi de oynamam herhalde, çok sıkıcı gibi geliyor nedense. Sanırım daha çok fütüristik şeyler seviyorum.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Aynen öyle. İnsanlar red dead redemption 2 yi de oynamam herhalde, çok sıkıcı gibi geliyor nedense. Sanırım daha çok fütüristik şeyler seviyorum.
RDR2 ye de çok ön yargım vardı. Max 1-2 saat sürdü ön yargım. Tek - yanı, harita çok büyük ve atla bir noktadan diğer noktaya gitmek bayabiliyor.

Şans vermeni tavsiye ederim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Witcher 3 indirdiğim zaman ilk başlarda bende çok sıkılmıştım döndüm sileyim dedim sonra dedim o kadar GB boşa gitmesin bi baktım 150 saat ?