Tuş Takılı Kalıyor

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda * tuşu basılı kalıyor bende ek klavye var ama bilgisayarın kendi klavyesinde h ye x e basınca * tuşu takılı kalıyor tuş takılı kalıyor ama backspace tuşuna basınca normale dönüyor bende ek klavye kullanıyorum ama artık normal klavyede yazıncada * tuşu takılı kalıyor ben bilgisayar klavyesini devre dışı bırakmak istiyorum ya da yazılımsal hata ise onu düzeltmek bilgisayarımın markası Lg R580 şimdiden saolun

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda * tuşu basılı kalıyor bende ek klavye var ama bilgisayarın kendi klavyesinde h ye x e basınca * tuşu takılı kalıyor tuş takılı kalıyor ama backspace tuşuna basınca normale dönüyor bende ek klavye kullanıyorum ama artık normal klavyede yazıncada * tuşu takılı kalıyor ben bilgisayar klavyesini devre dışı bırakmak istiyorum ya da yazılımsal hata ise onu düzeltmek bilgisayarımın markası Lg R580 şimdiden saolun
o nasıl iştir anlamadım ama yazılımsal değil :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarın tuş takımı değişimi pahalı buluyorsan içini açarak kendi klavyesini devre dısı bırakabilirsin soketinden cıkararak, zaten harici klavye kullanıyormuşsun

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakabilirsin

AdkATR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tek tuşu devre dışı bırakmanın yolu nedir?

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aygıt yöneticisinden nasıl devre dışı bırakabilirim?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
yok öyle bişey tek tuş kapanmaz ya hep ya hiç .

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini kapatmaya razıyım ama usb li klavyemi kullanırım değil mi?

aknvlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmanı önermem, harici klavyende sıkıntı olması durumunda aktive etmen zor olabilir (bilgisayar bilgine bağlı olarak tabiki zorlanmayabilirsin) önerim klavyeni ekrana yakın kısımlarındaki tırnaklardan iterek kaldırman ve altındaki soketi çekmen. İhtiyaç durumunda zorlanmadan yeniden takabilirsin. Çıkarmışken geri takıp deneyebilirsin tuş sorunu bağlantıdan kaynaklanıyo olabilir.

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama ben aygıt yöneticisinden iptal edeceğim kim öğretir

aknvlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aygıt yöneticisinden klavyeler sekmesini açacaksın orada dahili klavyeni göreceksin, devre dışı bırak seçeneğin pasif olacaktır bu nedenle kaldır demelisin fakat ilerde ihtiyacın olabilir soketi çıkarmanı tekrar öneriyorum. Veya yukarıdaki insan arabirim aygıtlarından devre dışı bırakabilirsin, kaldırmaya gerek kalmadan

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insan arabiriim aygıtlardan nasıl devre dışı bırakırım

aknvlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aygıt yöneticisini denetim masasından açabilirsin. Listede insan arabirim aygıtlarını göreceksin. Tıklayıp genişlet onu altında aygıtlar çıkar istediğini sağ tıkla devre dışı bırak :)

ardaerm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlardan hangisini devre dışı bırakacağım

vYMgOv.png
[/URL][/IMG]