Turnuvanın en dengesiz takımı

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
İngiltere'de yayınlanan The Guardian, Türkiye'yi turnuvanın en dengesiz takımı olarak niteledi.

Servet'in sakatlığı nedeniyle oynayamaması durumunda Milli Takım'ın işinin çok zor olacağı belirtilen Paul Doyle imzalı değerlendirmede, gruptaki istikrarsız sonuçlar ve Terim'in taktik ile kadrodaki oynamalarına değinildi.

Nihat'ın forvette başarısız olduğunu da belirten Doyle, "Her şey Terim'e bağlı. Kararları doğru olursa 2002'deki başarı tekrarlanır. Ama doğru kararları veremezse 1996'daki gibi sıfır çeker" yorumunu yaptı.

Kaynak

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence nihat tek başına bişi yapamayacak gibi duruyor.Semih girdi golünü attı sırtı dönük nihat oynayamıyor.Mevlüt semih ikilisi yeni tercihim :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende The Guardian gibi düşünüyorum.çok istikrarsız sonuçlar alıyoruz futbolumuz ya çok iyi ya çok kötü.ama iyi başlarsak dengeyi iyi kuracağız gibi geliyor.hadi hayırlısı ;)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
evet biraz dengesiz oynuyoruz bakalım neler olacak 1 hafta sonra göreceğiz :D şahsen ben çok umutlu değilim ama....

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Helal olsun The Guardian benim içimden geçenleri anlatmış. Fatih Terim yanlış kadro yaptı, yanına Terimcileri aldı. Türkiye'de daha ne futbolcular var ama hepsini görmezden geldi. Şimdi göreceğiz bakalım ne olacak! Türkiyenin bu istikrarsız takımla gruptan çıkması çoook ama çok zor...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
adamlar futbolun doğduğu yerden yorum yapıyorlar ve bence bu işten anlıyorlar bizim takımdan kolay kolay bişey çıkmaz ama hayırlısı...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fatih Terim geçen gün basın toplantısında çok önemli bir açıklama yaptı bilmiyorum dikkat ettinizmi arkadaşlar , gerçi bana hiç inandırıcı gelmedi ama neyse...

'' Ben milli takıma oyuncuları takım ismine bakarak almıyorum '' ..... yorum yok