Türkü Aşkına ( Ali Ayşeyi Seviyor )

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;p0IlByOjjTM]http://www.youtube.com/watch?v=p0IlByOjjTM[/video]

Mükemmel :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Biliyorum bu parçayı gerçekten güzel..

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gençler döktürmüş hocam :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
epeydir türkü dinlemiyordum güzel söylemiş

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çocuklar bile biliyooooooor E32, Pınar 'ı seviyor. :D :D :D
ehueehueehue :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bunlarda hep seviyorlar bi evlenemediler be.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şarkıyı orjinal den dinleyin daha güzel =) askerde iken dagin basında komutan acmişti dinlemiştik her seferinde aklıma gelir :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şarkıyı orjinal den dinleyin daha güzel =) askerde iken dagin basında komutan acmişti dinlemiştik her seferinde aklıma gelir :)

dağın başındamı herhalde güzel bir anı paylaşmak istersen seve seve dinlerim :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yaw şırnakta askerlık yaptim oporesyon bölüğünde idim süreklı farklı yerlerde pusu,operesyon,at,yol emniyeti vs görevleri alıyorduk bir üst bölgesine takviye amaclı gitmiştik işte tv,radio,telefon yok ezan sesini bile askerlıgımın bitmesine bir kac ay kala duymustuk herneyse komutanlardan yararlanirdik evi arkadasi dostu aramak ıcın onlarda yeni bir haber yada herhangi birşey oldugunda bizimle oturup konsuurdu anlatirdi tim komutanimiz yüzbaşı rütbesinde idi tam bir askerdi ve rütbe ye onem vermezdi o cok dınlerdi bizede dinletirdi falan (askerlık anılari bitmez)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaw şırnakta askerlık yaptim oporesyon bölüğünde idim süreklı farklı yerlerde pusu,operesyon,at,yol emniyeti vs görevleri alıyorduk bir üst bölgesine takviye amaclı gitmiştik işte tv,radio,telefon yok ezan sesini bile askerlıgımın bitmesine bir kac ay kala duymustuk herneyse komutanlardan yararlanirdik evi arkadasi dostu aramak ıcın onlarda yeni bir haber yada herhangi birşey oldugunda bizimle oturup konsuurdu anlatirdi tim komutanimiz yüzbaşı rütbesinde idi tam bir askerdi ve rütbe ye onem vermezdi o cok dınlerdi bizede dinletirdi falan (askerlık anılari bitmez)

:):):) Güzelmiş :)